9. sınıftan MESEM'e geçilir mi?

tersekmek

Femtopat
Daha fazla  
9. sınıfım 10. sınıf olunca MESEM'e geçmeyi düşünüyorum. Geçme sebebim matematiğim kötü ve diğer notlarımı beğenmiyorum. Okuldan arkadaşlar 10. sınıfta geçersen zorlanırsın 9. sınıfta temelleri öğrenmen lazım gibi şeyler söylediler. Okulu istesem geçerim ama devamsızlık yapıp okulda kalıp MESEM'e geçsem diye düşünüyorum.
Ne yapmam mantıklı olur?

kardeşim bence aklın varsa meseme geç biraz zorlanırsın başlarda hemde baya zorlanırsın ama pes etmezsen güzel yerlere gelebilirsin hangi bölümü düşünüyorsun ?

9. sınıfım 10. sınıf olunca MESEM'e geçmeyi düşünüyorum. Geçme sebebim matematiğim kötü ve diğer notlarımı beğenmiyorum. Okuldan arkadaşlar 10. sınıfta geçersen zorlanırsın 9. sınıfta temelleri öğrenmen lazım gibi şeyler söylediler. Okulu istesem geçerim ama devamsızlık yapıp okulda kalıp MESEM'e geçsem diye düşünüyorum.
Ne yapmam mantıklı olur?

Dostum adam gibi okulunu oku derslerine çalış bence MESEM'e sakın düşme derim.

Ne yapmam mantıklı olur?
Düşme ahmet düşme dönüşme.
(Kuaför bölümüne girdim maaş vermiyorlar 😭)

Nasıl vermez ya kordinatör hocanla konuş hakkını ara yani maaş vermemek ne demek ln.
Yo devlet normalde 6630 tl maaş veriyor bütün bölümlere kuaförler bu maaştan yararlanamıyorlar. Hocam niye yok berberlere maaş dedim Angara yapmış dedi. çıldırdım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı