9. sınıftan YKS'ye çalışılır mı?

mertkeremm586

Centipat
Daha fazla  
Sorun basit abilerime ablalarima soruyorum. Her gün çalışıyorum çalışmadığım gün yok. Yazılilara 2 hafta kaldı. Nasıl çalışayım? Yksyde aynı zamanda. Konu eksiğim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendini fazla zorlamadan ufak ufak çalışabilirsin bilgilerini taze tutman yeterli.

Quiz yaptık ilk sınav diye hatalarım vardı düşük aldım ama karneye geçmeyecekmiş peki yazılı önerin var mı çok heyecan yapıyorum.

Quiz yaptık ilk sınav diye hatalarım vardı düşük aldım ama karneye geçmeyecekmiş peki yazılı önerin var mı çok heyecan yapıyorum.

Matematik.

Matematik.
Dostum ben liseyi bitirdim mezun oldum mesela meslek lisesinden mezunum yks ye kafama göre hiç bir şey bilmeden girdim 200 aldım KPSS giricem dedim 65 aldım şu an staj yaptığım avukatın yanında sigortalı çalışıyor ve sekreterlik yapıyorum pişman değilim asla geçmişimden lakin eğer sen üniversite ve ileriyi düşünüyor hedeflerin farklıysa sana önerim sayısal derslerini önemse Matematik, Geometri, Kimya, Biyoloji, Edebiyat vb. önemli görülen derslere ağırlık vermeni öneririm çünkü sınavlarda sayısal alanda başarın seni çok ileriye götürür, okulda dinlediğin dersleri eve gelip ufak tekrarı yap bir konuyu bitirdiğinde hemen onunla ilgili test çöz aklında kalsın bir abi olarak sana yapabileceğim tavsiyem budur başarılar dilerim şimdiden.

Dostum ben liseyi bitirdim mezun oldum mesela meslek lisesinden mezunum YKS'ye kafama göre hiçbir şey bilmeden girdim 200 aldım KPSS gireceğim dedim 65 aldım şu an staj yaptığım avukatın yanında sigortalı çalışıyor ve sekreterlik yapıyorum pişman değilim asla geçmişimden lakin eğer sen üniversite ve ileriyi düşünüyor hedeflerin farklıysa sana önerim sayısal derslerini önemse matematik, geometri, kimya, biyoloji, edebiyat vb. önemli görülen derslere ağırlık vermeni öneririm çünkü sınavlarda sayısal alanda başarın seni çok ileriye götürür, okulda dinlediğin dersleri eve gelip ufak tekrarı yap bir konuyu bitirdiğinde hemen onunla ilgili test çöz aklında kalsın bir abi olarak sana yapabileceğim tavsiyem budur başarılar dilerim şimdiden.

Çok teşekkür ederim abi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı