9. sınıfta biyolojiden sorumlu oldum, bu Haziran'da sınava gireceğim. 10. sınıftan da kimyadan sadece kalacağım. Ne olacak? Biyolojiden kalırsam bir daha mı sorumluluğa mı kalacağım ikisinden de?
ozaman mantıksız oluyor kimyadan sorumlu kalmamam gerekmiyormu çünkü bir ders sonuçta 10.sınıftaEvet. Her yıl her dersin sorumluluğu ayrıdır.
O zaman mantıksız oluyor kimyadan sorumlu kalmamam gerekmiyor mu çünkü bir ders sonuçta 10.sınıfta
işte ben biyolojiden zaten kaldim sorumluluga gircem bu senede sadece kimyadan kalicam 1 tane yani baska ders yok kimya ve biyolojiden sinava gircekmiyim kafam cok karisti sorumlulukga girmek istemiyorumHa yok pardon. Yanlış anlamışım
İşte ben biyolojiden zaten kaldim sorumluluga gireceğim bu senede sadece kimyadan kalacağım 1 tane yani baska ders yok kimya ve biyolojiden sinava gircek miyim kafam cok karisti sorumlulukga girmek istemiyorum
sadece 1 dersten kalinca sorumlu olmuyorsun ya hani bende bu sene sadece kimyadan kaliyorum baska ders yokNe dediğinizi anlamıyorum. Başlıkta 9 ve 10. sınıfta biyolojiden kalınca 2 kez mi sınava giriyorum yazmışsın bunun cevabı evet. 9. sınıf biyoloji sorumluluğu ve 10. sınıf biyoloji sorumluluğu diye farklı tarihlerde sorumluluk sınavına giriyorsun. Geçen sene 9. sınıf biyoloji sorumluluğun varsa dönem sonu veya dönem başında sınavlar oluyor hocalarına sorabilirsin veya okulunun web sitesine bakabilirsin tarihine o tarihte 9. sınıf biyoloji sorumluluğuna giriyorsun ve 50üstü not alırsan sorumluluk kalkıyor. Bu sene kimyadan kalıyorsan diğer sene sene başında sorumluluk sınavına girersin. Sınava girmek istemiyorum diyosunda kalmasaydın girmezdin.
Sadece 1 dersten kalinca sorumlu olmuyorsun ya hani bende bu sene sadece kimyadan kalıyorum baska ders yok
nasil yok yaziyor yonetmelikteÖyle bir şey yok. Okula göre değişir bu hocana sorman lazım kimyadan sorumluluğa kalıyor muyuz diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.