9 ve 10. sınıfta biyolojiden kalınırsa 2 kere mıi sorumluluğa girilir?

Polst

Yoctopat
Daha fazla  
9. sınıfta biyolojiden sorumlu oldum, bu haziranda sınava gireceğim. 10. sınıftan da kimyadan sadece kalacağım. Ne olacak? Biyolojiden kalırsam bir daha mı sorumluluğa mı kalacağım ikisinden de?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman mantıksız oluyor kimyadan sorumlu kalmamam gerekmiyor mu çünkü bir ders sonuçta 10.sınıfta

Ha yok pardon. Yanlış anlamışım

9. sınıf biyoloji dersinden sorumlusun şu an. Her yıl 2 hakkın var geçene kadar giriyorsun. Mezun olursan ve hala geçemezsen diploma alamıyosun sorumluluk sınavını geçene kadar.

İşte ben biyolojiden zaten kaldim sorumluluga gireceğim bu senede sadece kimyadan kalacağım 1 tane yani baska ders yok kimya ve biyolojiden sinava gircek miyim kafam cok karisti sorumlulukga girmek istemiyorum

Ne dediğinizi anlamıyorum. Başlıkta 9 ve 10. sınıfta biyolojiden kalınca 2 kez mi sınava giriyorum yazmışsın bunun cevabı evet. 9. sınıf biyoloji sorumluluğu ve 10. sınıf biyoloji sorumluluğu diye farklı tarihlerde sorumluluk sınavına giriyorsun. Geçen sene 9. sınıf biyoloji sorumluluğun varsa dönem sonu veya dönem başında sınavlar oluyor hocalarına sorabilirsin veya okulunun web sitesine bakabilirsin tarihine o tarihte 9. sınıf biyoloji sorumluluğuna giriyorsun ve 50üstü not alırsan sorumluluk kalkıyor. Bu sene kimyadan kalıyorsan diğer sene sene başında sorumluluk sınavına girersin. Sınava girmek istemiyorum diyosunda kalmasaydın girmezdin.

Ne dediğinizi anlamıyorum. Başlıkta 9 ve 10. sınıfta biyolojiden kalınca 2 kez mi sınava giriyorum yazmışsın bunun cevabı evet. 9. sınıf biyoloji sorumluluğu ve 10. sınıf biyoloji sorumluluğu diye farklı tarihlerde sorumluluk sınavına giriyorsun. Geçen sene 9. sınıf biyoloji sorumluluğun varsa dönem sonu veya dönem başında sınavlar oluyor hocalarına sorabilirsin veya okulunun web sitesine bakabilirsin tarihine o tarihte 9. sınıf biyoloji sorumluluğuna giriyorsun ve 50üstü not alırsan sorumluluk kalkıyor. Bu sene kimyadan kalıyorsan diğer sene sene başında sorumluluk sınavına girersin. Sınava girmek istemiyorum diyosunda kalmasaydın girmezdin.
sadece 1 dersten kalinca sorumlu olmuyorsun ya hani bende bu sene sadece kimyadan kaliyorum baska ders yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı