9 veya 12 taksitle ekran kartı nasıl alınır?

Tercüman98

Decapat
Katılım
28 Aralık 2018
Mesajlar
63
Yeni bir ekran kartı almak istiyorum ancak sadece 6 taksit yapıldığı için ayda 450 500 TL maalesef veremiyorum. Bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Yani 9 yada 12 ay vadeli alabileceğim bir yöntem ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde kredi ile halletmek kredinin faizinden dolayı aldığın ürünün fiyatının sana maliyetini biraz daha arttıran bir yöntem ama belirlenen maksimum taksit sayısını da arttırmak için tek yöntem. Denk gelir mi bilmiyorum ancak belki %0 faizli alışveriş kredileri arayabilirsin.
 
BDK tarafından taksitler sınırlandırılmıştır. ticari kredi kartı bulabilirsen eğer 12 taksite kadar vade farksız alım yapabilirsin. bulmam mümkün değil dersen ise
1- alışveriş kredisi kullanımı yapabilirsin. ancak faizli ödeme yaparsın.
2- kredi kartından nakit avans çekimi yapabilirsin, kart özelliğine göre 12 taksiye kadar bölmene izin verebilir. tabiki buda faiz doğurur.
3- vatan yada teknosa gibi mağazalar kendi anlaştıkları bankalardan kredi kullandırma yapabiliyorlar. mesela vatan fibabanka ile teknosa ise ingbank ile anlaşmalı. Geçenlerde vatan mağazasından peşin fiyatına 10 ay taksit ile telefon almıştım. Ama bu imkan belli ürün gruplarında mı var bilmiyorum. yolun düşerse bir danış mutlaka, vatan belki bu sıkıntını çözebilir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı