9 Yıllık sistemi upgrade etmek mantıklı mı?

Katarina Sultan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Elimdeki masaüstü bilgisayarımı upgrade etmek istiyorum. Sistemin içindeki parçaları aşağıya yazacağım.
Genelde CS:GO, LOL gibi oyunları oynamaktayım. Sizce sistemi upgrade etmek mantıklı mı? Etsem ne kadar fark olur?

İşlemci: Intel Core i3 2100
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5570 1GB GDDR3 128 Bit
Anakart: ASUS P8H61-M LE
RAM: Kingston 2x2 1333MHz 4 GB RAM
PSU: 300W FSP HH-300ATX

Son düzenleyen: Moderatör:
9 yıllık diyince LGA775 falan bekledim 1155 her zaman yükseltilir sonuçta i7 takılıyor. Lakin bu sisteme benim önerim 2.Nesil i5 + (4+4) 8GB RAM + RX570 eklemek olurdu.

Daha fazlasını, yani 2.Nesil i7 + 16B RAM falan önermem o harcamayla DDR4 güncel sisteme geçilebilir.

Hepinize teşekkür ederim.

9 Yıllık deyince LGA775 falan bekledim 1155 her zaman yükseltilir sonuçta i7 takılıyor. Lakin bu sisteme benim önerim 2.nesil i5 + (4+4) 8 GB RAM + RX570 eklemek olurdu.

Daha fazlasını, yani 2.nesil i7 + 16B RAM falan önermem o harcamayla DDR4 güncel sisteme geçilebilir.

Hocam güç kaynağı 300W yeteri olur mu ki?

300W RX570 maalesef besleyemez. Kaliteli 500W +80 üstü bir PSU öneririm.

Teşekkür ederim.

Ben olsam ikinci el temiz bir R7 240 alıp yoluma bakardım dediğiniz oyunlari daha rahat oynatır. Fazla masrafa gerek yok hocam.

Sanırım R7 240 alacağım ve RAM'i de 8 yapacağım. Teşekkürler hepinize iyi geceler.

RAM'in birini sokup yerine tek modul 4 GB RAM takip sistemi 6 GB RAM yap o ekran karti icin yeterli bir de bulabilirsen ikinci el HD 7750 DDR5 ekran karti alirsan canavar olur cihaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı