90.000-100.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Teşekkür ederim güvenilir olması önemli çok para veriyoruz sonuçta.İnternetten almak yerine Vatan yada Teknosaya gidip toplatsam nasıl olur peki gereksiz parçaları yüksek fiyattan kakalarlar mı yoksa yardımcı olurlar mı?
Mevcut mağaza stoğundakileri kakalarlar sana muhtemelen, hatta mevcutlar içinde sözleşme gereği satmaları gereken adete ulaşmak için de satarlar.

Bu arada arızalı parçayı tamiri için resmi servisi sorumlu. Eğer para iadesi veya ürün değişimi/muadili ürün seçme hakkınla ilgili şeyleri sağlayan o parçanın resmi distribütörüdür. Vatan vs. aracılık eder bunlara.

Son düzenleme:
bilgi sahibi olmadan fikir vermeyi bırak. insanları yanlış yönlendirme. Al dediği sisteme bak, sen olsan alır mısın o fiyata.
Hocam ben sistemlere bakıyorum ve 4080 civarı bir şeyin benim için uygun olacağını düşünüyorum.Ancak sadece ekran kartı hakkında az çok bilgim var işlemciler hakkında bir şey bilmiyorum.Ekran kartı işlemci uyumunu nasıl anlarım dikkat etmem gereken özel bir şey var mı?
Aklımda olan sistem:BATSMAN / AMD Ryzen 9 7900X / MSI GeForce RTX 4080 SUPER Gaming X Slim 16GB / 32GB RAM / 2TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı