90.000 TL sistem önerisi

64'ten vazgeçtim 32 alacağım hocam. O attığım 3 fotoğraftaki parçalardan sadece anakartı mı beğenmediniz? Geri kalan iyi mi?
Anakartı şu yüzden onu seçtim. İki sebebi var, birincisi ASUS marka istiyorum. Çünkü MSI ve Gigabyte firmasından çok canım yandı. İkincisi Q code özelliği olan bir anakart lazım bana. Ve bu şartlar altında alabileceğim en mantıklı anakart o hocam.

Sağ olun öncelikle. Benim seçtiğim parçalar kötü mü? Her birini büyük bir titizlikle seçmiştim. Bütçe sorunum da yok açıkçası, üst seviye bir sistem dizmek istiyorum.
Hocam derdini pek anlayamadım tam olarak ne almak istiyorsunuz? Sıfırdan bir sistem toplamak mi yoksa gereken parçaları değiştirmek mi? Daha açık konuşursanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Hocam derdini pek anlayamadım tam olarak ne almak istiyorsunuz? Sıfırdan bir sistem toplamak mi yoksa gereken parçaları değiştirmek mi? Daha açık konuşursanız daha iyi yardımcı olabilirim.
Hocam şöyle söyleyim ,
Şuan bir sistemim var. Bu sistemdeki ssd ve ekran kartını (4070Ti) yeni sisteme aktarıp sıfırdan bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartını da 5080 süper veya 6000 serisi çıkınca değiştirecem.

İşlemci olarak 9800x3d şart. Çünkü 600 hertz monitör alacam bu ay.

Ve sistemdeki kasa , fanlar falan estetik olarak iyi durmalı. O yüzden lianli seçmiştim.

Durum bu şekilde. Ben zaten konu detayında sistemi toparladım hocam. O fotolara bakmanız yeterli. O parçalar uyumlu mu birbiriyle ve sorunsuz çalışır mı onu merak ediyordum. Bir de tabi alternatif parça önerileri olursa dinlemek isterim.

Hocam şöyle söyleyim,
Şu an bir sistemim var. Bu sistemdeki SSD ve ekran kartını (4070 Ti) yeni sisteme aktarıp sıfırdan bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartını da 5080 Super veya 6000 serisi çıkınca değiştireceğim.

İşlemci olarak 9800x3D şart. Çünkü 600 Hertz monitör alacağım bu ay.

Ve sistemdeki kasa, fanlar falan estetik olarak iyi durmalı. O yüzden Lian Li seçmiştim.

Durum bu şekilde. Ben zaten konu detayında sistemi toparladım hocam. O fotolara bakmanız yeterli. O parçalar uyumlu mu birbiriyle ve sorunsuz çalışır mı onu merak ediyordum. Bir de tabii alternatif parça önerileri olursa dinlemek isterim.

Benim attığım sistemde işlemciyi 9800x3D'e değiştirerek alabilirsiniz. Bütçe en fazla ne kadar çıkar?

64'ten vazgeçtim 32 alacağım hocam. O attığım 3 fotoğraftaki parçalardan sadece anakartı mı beğenmediniz? Geri kalan iyi mi?
Anakartı şu yüzden onu seçtim. İki sebebi var, birincisi ASUS marka istiyorum. Çünkü MSI ve Gigabyte firmasından çok canım yandı. İkincisi Q code özelliği olan bir anakart lazım bana. Ve bu şartlar altında alabileceğim en mantıklı anakart o hocam.
Sadece anakarta kuruldum :). O fiyatta X870E Chipset alabiliyorsunuz. Hemde en tepe modellerinden. Geri kalan parçalar çok kaliteli. PSU çok kaliteli ama fazla. Eğer bütçe zorlanıyorsa düşürülebilir.

Sadece anakarta kuruldum :). O fiyatta X870E Chipset alabiliyorsunuz. Hemde en tepe modellerinden. Geri kalan parçalar çok kaliteli. PSU çok kaliteli ama fazla. Eğer bütçe zorlanıyorsa düşürülebilir.
Bütçe hiç zorlanmıyor hocam. Sistem iyi diyorsunuz yani teşekkür ederim. Anakart konusunda kesinlikle haklısınız. Aslında düne kadar gigabyte x870 aorus pro falan düşünüyordum. O benim seçtiğim Asus rog b850E ile aynı fiyat. Bu mantıkta gigabyte mantıklı evet fakat dediğim gibi gigabyte ve MSI beni baya üzdü son 2 senedir. Yanaşasım gelmiyor artık.

Benim attığım sistemde işlemciyi 9800x3D'e değiştirerek alabilirsiniz. Bütçe en fazla ne kadar çıkar?
Bütçe 90 bini aşmazsa iyi olur . Fakat esnek bir bütçem var. 100e kadar çıkabilir. Çıkmasa daha iyi ama. Yani kısacası bütçe derdim yok. En kaliteli bileşenleri almak isterim.

Sistemimi upgrade edeceğim. Üst seviye olacak şekilde hem kaliteli parçalar hem de estetik bir sistem olacak şekilde seçtim hepsini. Ekran kartı (4070 Ti) ve SSD var elimde kullanmaya devam edeceğim.

Alttaki parçalar iyi mi sizce? Ve uyumsuz bir parça var mı?

Yorumlarınızı bekliyorum. Çok teşekkür ederim.
Hocam beyaz mı siyah mı sistem istiyorsunuz ? Bi de 90k tl ekran kartsız bütçe değil mi ?

Sistemimi upgrade edeceğim. Üst seviye olacak şekilde hem kaliteli parçalar hem de estetik bir sistem olacak şekilde seçtim hepsini. Ekran kartı (4070 Ti) ve SSD var elimde kullanmaya devam edeceğim.

Alttaki parçalar iyi mi sizce? Ve uyumsuz bir parça var mı?

Yorumlarınızı bekliyorum. Çok teşekkür ederim.
Saçma seçimler olmuş. Al çok daha iyisi.

Al ssd de koydum. Dram ssdnin tadından yenmez. Kasayı keyfine göre seç.

Saçma seçimler olmuş. Al çok daha iyisi.

Al ssd de koydum. Dram ssdnin tadından yenmez. Kasayı keyfine göre seç.

Valla bu da iyi duruyor çok teşekkür ederim detaylı olarak inceleyecem şimdi elinize sağlık.

Valla bu da iyi duruyor çok teşekkür ederim detaylı olarak inceleyecem şimdi elinize sağlık.
Bu arada attığım psu tierlistte en yüksek seviyede. Senin attığım nzxten daha iyi ve yarı fiyatında. Sakın nzxt alma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı