Kiss0fdeath
Kilopat
Tam da o benim içime sinmemişti. Tier list'e bakacaktım şimdi. Öyleyse dediğiniz mantıklı evet. Bir de ram'leri g skill seçsek iyi olmaz mı?Bu arada attığım psu tierlistte en yüksek seviyede. Senin attığım nzxten daha iyi ve yarı fiyatında. Sakın nzxt alma
Hocam 90k bütçem var dedin. Ben de sana o yüzden attım onu. 9900x3d de alabilrsin bu arada. xpg lancer modeli çok iyidir. Attığın gskillden daha iyi hatta. Ben de bundan kullanıyorum ve çok memnunum. Rajinteke güvenebilirsin.Tam da o benim içime sinmemişti. Tier list'e bakacaktım şimdi. Öyleyse dediğiniz mantıklı evet. Bir de ram'leri g skill seçsek iyi olmaz mı?
İşlemci olarak da 9950x3d gereksiz olmaz mı ? Sadece oyun oynucam ben. Render falan işim yok. 9800x3d daha iyi olmaz mı
vazgeçtim 9900x3d daha kötüymüş oyunlarda. 9800x3d alın.Hocam 90k bütçem var dedin. Ben de sana o yüzden attım onu. 9900x3d de alabilrsin bu arada. xpg lancer modeli çok iyidir. Attığın gskillden daha iyi hatta. Ben de bundan kullanıyorum ve çok memnunum. Rajinteke güvenebilirsin.
CPU çok gereksiz.Saçma seçimler olmuş. Al çok daha iyisi.
AMD Ryzen 9 9950X3D 5.70 Ghz 16 Çekirdek 128 MB AM5 4nm İşlemci(Tray) Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 9 9950X3D 5.70 Ghz 16 Çekirdek 128 MB AM5 4nm İşlemci(Tray) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Adata XPG Lancer RGB AX5U6000C3032G-DCLARBK 64 GB (2x32) DDR5 6000 MHz CL30 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Adata XPG Lancer RGB AX5U6000C3032G-DCLARBK 64 GB (2x32) DDR5 6000 MHz CL30 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Al ssd de koydum. Dram ssdnin tadından yenmez. Kasayı keyfine göre seç.
Çok teşekkür ederim. O halde işlemciyi değiştiriyorum. Ram ve psu'ya bakacam şimdi. Anakart da okeydir. Sıvı soğutucu gayet iyi. Kasa fanlar belli zaten. Ssd olarak şuan kullanıyorum yetiyor bana , tekrar almama gerek yok.Hocam 90k bütçem var dedin. Ben de sana o yüzden attım onu. 9900x3d de alabilrsin bu arada. xpg lancer modeli çok iyidir. Attığın gskillden daha iyi hatta. Ben de bundan kullanıyorum ve çok memnunum. Rajinteke güvenebilirsin.
vazgeçtim 9900x3d daha kötüymüş oyunlarda. 9800x3d alın.
Haydaaa. Böyle bir mesaj beklemiyordum.CPU çok gereksiz.
Ram çok gereksiz.
PSU Raijintek Cratos NZXT'den daha düşük model.
SSD çok üst seviye model değil.
Konu sahibinin seçimleri daha iyi. Saçma seçimler yapmışsınız. Anakart güzel seçim sadece.
Rajintek nzxtyle birebir aynıymış şimdi gördüm. yarı fiyatına aynısını almak varken gidip nzxt alınmaz bu bir. İkincisi ram gereksiz demişsiniz. 32gb ram de alınır ama arkadaşın bütçesi 90k tl o yüzden saçmalık falan değil. Cpu'yu da dediğim gibi bütçesi çok diye seçtim.CPU çok gereksiz.
Ram çok gereksiz.
PSU Raijintek Cratos NZXT'den daha düşük model.
SSD çok üst seviye model değil.
Konu sahibinin seçimleri daha iyi. Saçma seçimler yapmışsınız. Anakart güzel seçim sadece.
Hocam b850 niye alasınız ki allah aşkına attığnız model benim attığımdan 2 nesil daha kötü ve daha pahalı allah aşkına.Çok teşekkür ederim. O halde işlemciyi değiştiriyorum. Ram ve psu'ya bakacam şimdi. Anakart da okeydir. Sıvı soğutucu gayet iyi. Kasa fanlar belli zaten. Ssd olarak şuan kullanıyorum yetiyor bana , tekrar almama gerek yok.
Tamamdır ozaman hocam , sistem şuan iyi duruyor saolun tekrardan
Haydaaa. Böyle bir mesaj beklemiyordum.
Sanırım ikiniz de ortak olarak anakartı beğenmediniz. Ben şu gigabyte olana bir bakayim tekrardan . İkiniz de onu önerdiniz.
arada gidin kalan parayla asus xgaq27dmg olde monitörünü alın. En iyi 2k 240hz oled monitör. Kendim kullanıyorum ve çoooook iyi.Rajintek nzxtyle birebir aynıymış şimdi gördüm. yarı fiyatına aynısını almak varken gidip nzxt alınmaz bu bir. İkincisi ram gereksiz demişsiniz. 32gb ram de alınır ama arkadaşın bütçesi 90k tl o yüzden saçmalık falan değil. Cpu'yu da dediğim gibi bütçesi çok diye seçtim.
Hocam b850 niye alasınız ki allah aşkına attığnız model benim attığımdan 2 nesil daha kötü ve daha pahalı allah aşkına.
Hocam siz benim ilk attığım sisteme kaliteli demiştiniz. Sadece Anakartı beğenmediniz. Anakart olarak ne önerirsiniz? Model olarak yani.CPU için 9950x3d almanız demek paranızı boşa atmanız demek. 9950x3d edit render tarafında 9950x performansı verirken oyun tarafında 9800x3d performansı verir. Sizin edit render tarafında işiniz olmadığı için +10,15k para vermek parayı çöpe atmaktan ibarettir. Ram konusunda makalemi okuyabilirsiniz. 64GB Ram oyunlar için çok ama çok gereksiz. 4k ultra Ray Tracing'de oyun oynuyorum. 20GB üstü ram yiyen oyun görmedim. 64GB'ın ne kadar gereksiz olduğunu düşünün. PSU Konusunda NZXT, Raijintek ile birebir aynı da değil. Önce çok daha iyi dediniz şimdi birebir aynı diyorsunuz birazdan NZXT daha iyimiş dersiniz. Biraz daha Google'a sorun. NZXT C1200 Raijintek Cratos'tan çok çok daha iyi bir model. NZXT C1200'ün seviyesi FSP VİTA GM'dir.
Hocam rajintek cratos çok çok daha iyi bir model değil ikisi de inanılmaz kaliteli psu'lar. Başta daha iyi dedim çünkü önceki jenerasyon olduğunu sandım. Bu arada 64gb ram durumdan duruma değişir. Minecraftı shaderlı ve 256x256 texture peackle oynuyorum ve 32 gb ramin 30u kullanılıyo. İşlevszi diye bir şey yok. 64 gb olsa 512x packle oynarımCPU için 9950x3d almanız demek paranızı boşa atmanız demek. 9950x3d edit render tarafında 9950x performansı verirken oyun tarafında 9800x3d performansı verir. Sizin edit render tarafında işiniz olmadığı için +10,15k para vermek parayı çöpe atmaktan ibarettir. Ram konusunda makalemi okuyabilirsiniz. 64GB Ram oyunlar için çok ama çok gereksiz. 4k ultra Ray Tracing'de oyun oynuyorum. 20GB üstü ram yiyen oyun görmedim. 64GB'ın ne kadar gereksiz olduğunu düşünün. PSU Konusunda NZXT, Raijintek ile birebir aynı da değil. Önce çok daha iyi dediniz şimdi birebir aynı diyorsunuz birazdan NZXT daha iyimiş dersiniz. Biraz daha Google'a sorun. NZXT C1200 Raijintek Cratos'tan çok çok daha iyi bir model. NZXT C1200'ün seviyesi FSP VİTA GM'dir.
Hocam siz benim ilk attığım sisteme kaliteli demiştiniz. Sadece Anakartı beğenmediniz. Anakart olarak ne önerirsiniz? Model olarak yani.
Asustan vazgeçebilirim. Lakin muhakkak Q code olsun.
Bu arada benim attığım rami alın. Birebir aynı özelliklere sahipler ve 1600tl daha ucuz. Power da hala sözümün arkasındayım. nzxt'ye o kadar para vermeye kesinlikle gerek yok. VE bence oled monitçr al hayatın değişcek.Hocam rajintek cratos çok çok daha iyi bir model değil ikisi de inanılmaz kaliteli psu'lar. Başta daha iyi dedim çünkü önceki jenerasyon olduğunu sandım. Bu arada 64gb ram durumdan duruma değişir. Minecraftı shaderlı ve 256x256 texture peackle oynuyorum ve 32 gb ramin 30u kullanılıyo. İşlevszi diye bir şey yok. 64 gb olsa 512x packle oynarım
alabilceğiniz en donanımlı anakartlardan biri. Q code da var .Gigabyte X870E Aorus Pro Soket AM5 DDR5 8200(OC) MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com