caglayangursel
Hectopat
Hepsini siteye girip bakabilirsin. Gereksiz manipilasyon yapmana gerek yok!
Manipülasyonluk bir durum yok ortada. Hem sitenin neresinde yazıyor TAM detayları gösterir misiniz?Hepsini siteye girip bakabilirsin. Gereksiz manipilasyon yapmana gerek yok!
Manipülasyonluk bir durum yok ortada. Hem sitenin neresinde yazıyor TAM detayları gösterir misiniz?
intel bile bu sistemi düşünmezIntell düşünürseniz:
inceleminizi tavsiye ederim.![]()
INTEL 910 i7 12700F 32GB Ram 1TB M.2 NVMe SSD 8GB RTX4060Ti 27"Curved 180Hz Sıvı Soğutma Oyun Bilgisayarı
intel 910 i7 12700f 32gb ram rtx4060ti sıvı soğutmalı oyun bilgisayarı, profesyonel oyun ve iş dünyası için ideal bir masaüstü çözümdür. 1tb nvme ssd, 27" curved 180hz monitör ve 8gb rtx4060ti ekran kartı sayesinde yüksek fps ve hızlı veri işleme sunar. sistemde işletim sistemi yüklü değildir...www.arvenya.com
ASUS Prime 5070 Ti 16 GB 50k ya aldım pahalı ve gereksiz diyorlar. Onun yerine 4060 4070 alıp islemci anakart para ayır diyorlar. Vallahi yandı kafam.
Alınacak 2 tane düzgün ekran kartı var. Onlardan birini almışsınız. Bütçe varsa zaten NVIDIA ekran kartı almak çok daha mantıklı. Bütçe daha az ise 9070 XT almak mantıklı oluyor. Sadece insanlar soğutması biraz daha iyi diye aynı model ekran kartını 5-10k fazla fiyat ile alınmasına gereksiz harcama diyorlar. Ben de o konuya katılıyorum. Diğer konuya gelecek olursak 4060 4070 kim önerdiyse dikkate almayın. Aldığınız kartla aynı kulvarlarda değiller. Kalan bütçenizi söylerseniz işlemci, a
Nakart, RAM vs önerisi de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.