90.000 TL'ye Ryzen 7 9800x3D sistem toplama önerisi

Bütçe
90000 TL

Cinephilie

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 90.000 TL dolaylarında. Tercihen beyaz, 5070 Ti ve üzeri bir ekran kartıyla (tercihen ASUS'ya da MSI), iyi bir anakart ve güçlü MHz değerleri taşıyan RAM'leriyle, okuma ve yazma değerleri iyi olan, tercihen 2 TB M.2 SSD depolamasıyla, sıvı soğutuculu, ferah bir sistem dizmek istiyorum. 90000 TL dolaylarında bu kadarı mümkün olabilir mi, nereden dizilebilir, halihazırda böyle bir sistem var mıdır? Böyle bir sistem indirimlerde yakalanabilir mi? Yakalanabilirse, onu en yakın hangi tarihte nerede aramalıyım?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

@erme daha iyi bir secenek varsa soylebilirsin hocam. Dis atmakla olmuyor.

Son düzenleme:

B850 yerine X670E daha yerinde olur. https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,571741768.html

@erme daha iyi bir secenek varsa soylebilirsin hocam. Dis atmakla olmuyor.
Attığın sistem 100.000 TL. Anakart gereksiz pahalı, sıvı soğutma kötü, kasa teneke.

Aynı paraya daha iyi SSD'li, daha iyi soğutmalı, daha iyi kasalı, 5080'li sistem diziliyor. 5070 sisteme 1200W PSU seçmen saçmalığını da unutmadım

Sadece işlemci daha düşük, o da amacı oyun olan bir sistemde dert değil. 5080 ile 5070 Ti arası fark devasa.

Kral bende biliyorum öyle sistem toplamayi ama başlığa bakarsan adam 9800x3d'li sistem istemiş. Ayrıca attığım PSU ömürlük bir PSU bunu unutma. İyi akşamlar diliyorum. Ayrıca attığın sistemde RAM daha kötü.

5070 Ti ve 9800x3D ile de daha iyi sistem toplarım aynı paraya, bahanen iyiymiş

Yine geldi ekipleşen grup. Ah ah... Hiç ugrasmayacagim sizinle. Attığın sistemde RAM alınmaz. CL38 bir RAM alınmaz bu bütçede.

Yine geldi ekipleşen grup. Ah ah... Hiç ugrasmayacagim sizinle. Attığın sistemde RAM alınmaz. CL38 bir RAM alınmaz bu bütçede.

RAM'den başka sistemde ne sıkıntı? CL38'in o kadar abartılacak bir şey olduğunu sanmıyorum 5070 Ti yerine 5080 alıyor sonuçta fark devasa.

Alınır, farkı da hissetmez. Sunucu kurmuyor burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok istiyorsan bu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…