@Xitana nın önerisinde bulunduğu ekran kartına içim çok ısındı, siz 2k çözünürlük için pek gereği olmadığını söylüyorsunuz 5080'in. Bunu çok net anladım; ancak ne bileyim, 5080, Last of Us'ta daha çok FPS vermez mi, bu benim oyun kalitemi pozitif yönde etkilemez mi? Ve bu parçalar, bir bütün olarak yarın öbür gün, ''hazır sistem'' biçiminde, kampanyalı bir biçimde karşıma çıkamaz, değil mi? Bu şekilde, ayrı ayrı olarak alınıp toplanmalı sanırım? Ya da okullar açılmadan önce çeşitli indirimler oluyor, Kasım ayında ''black friday'' denen bir dalga var, yılbaşına özel bazı tarifeler vs olabiliyor... o zamanları mı beklemeli bu tür bir işe girişmek için? İlk defa bir sistem toplayacağım, daha önce bir hazır sistem almıştım, ancak o zamanlar bu kadar fark edeceğini bilmiyordum üst-düzey bir oyuncu bilgisayarıyla, f/p dediğimiz hazır sistemler arasında. Üstelik o zamanlar CSGO'da 400 FPS almak yetiyordu, ben bu elimdeki mevcut sistemle 500-600 FPS'leri bile görüyordum. Ama şimdi CS2'yi elimdeki bu sistem kaldıramıyor ne yazık ki.