Çözüldü %90 bellek kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dümdüz

Megapat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
6.187
Makaleler
53
Çözümler
124
Yer
İstanbul
Herkese selamlar.
Bugün görev yöneticisine baktığımda bellek kullanımının %90 olduğunu gördüm. Bana garip gelen kısmı ise bilgisayarda kasma hissetmiyorum. Normal midir?

Screenshot_19.png


Bilgisayarımda virüs yok. Belleği en çok kullanan ise Brave browser, 4.5GB kullanıyor. Çok sekme açık değil.

Screenshot_20.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O halde bir sayfa, uzantı ya da tarayıcı bellek sızıntısı sorunu yaşıyor. Sen kendi kullandığın uzantılar ve girdiğin sayfaları, bellek tüketimi artınca test et. Eğer onlarda sorun yoksa ve Brave kendi işlemleri yüksek kaynak tüketiyorsa, Brave forumu üzerinden bildir. Mesela aynı sorunu yaşayan bir üye varmış. Bu konuya mesaj yazıp, oylarsan daha hızlı çözerler.
26 Ocaktan bu yana bir çözüm bulmadılar :p En ufak bir güncelleme bile yok :) Edge geçtim... Bellek sorunu da çözülmüş oldu.
Hayır, sekmeler gözüküyor fotoğrafta.
resim_2021-01-26_023352.png


Bakın bunlar benim tarayıcımın değerleri. 10 adet sekme açık 13 olarak göstermiş o 3ü de tahminimce yardımcı yazılımlarıdır. Sizin attığınız görselde 7 adet sekme var ancak 33 işlem yapılıyor. İnternet tarayıcınızı değiştirmenizi öneririm.
 
Eki Görüntüle 852944

Bakın bunlar benim tarayıcımın değerleri. 10 adet sekme açık 13 olarak göstermiş o 3Ü de tahminimce yardımcı yazılımlarıdır. Sizin attığınız görselde 7 adet sekme var ancak 33 işlem yapılıyor. İnternet tarayıcınızı değiştirmenizi öneririm.

Ben size öneririm, Çinlilere verilerinizi elinizle veriyorsunuz şu an.
 

Geri
Yukarı