90 bin TL bilgisayar toplama tavsiyesi

Burkiiy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sıvı soğutma sistemli bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem maximum 90 bin TL fakat daha uyguna tavsiyeleriniz var ise onu da değerlendirebilirim. Ekran kartı mümkünse, olabiliyorsa 4080 olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

İllaki RTX 4080 olsun diyorsan bilmem fakat RX 7900 XTX ekran kartıda kullanabilirsiniz arada 10-15 bin lira fark var neredeyse.

Yani işlemci olarak Ryzen 7000 serisi bir işlemci kullanmak iyi olur fakat piyasadaki en iyi Ryzen'i almak isterseniz 21-22 bin TL civarında onun yerine Ryzen 7 7700X işlemci kullanabilirsiniz. RTX 4080 konusunda 4080 alabilirsiniz Ryzen 7 7700X alırsanız.

Yani işlemci olarak Ryzen 7000 serisi bir işlemci kullanmak iyi olur fakat piyasadaki en iyi Ryzen'i almak isterseniz 21-22 bin TL civarında onun yerine Ryzen 7 7700X işlemci kullanabilirsiniz. RTX 4080 konusunda 4080 alabilirsiniz Ryzen 7 7700X alırsanız.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Hazır toplu sistem almaktansa tek tek toplamak daha mı mantıklı olur? Daha önce sıvı soğutmalı sistem hiç kullanmadım onun hakkında da bilgi verecek hatta sistem parçalarının veya hazır sistemin en ucuz hallerinin linklerini verebilecek var ise sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı