GhostOps
Decipat
- Makaleler
- 1
Hazır sistemlere bakmaktan yoruldum, bu yüzden sistemimi tek tek toplamama yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı için 40.000 TL ayırdım ve RTX 4080 Super almayı düşünüyorum. Geriye kalan 50.000 TL'yi ise diğer bileşenlere ayıracağım. Kaliteli parçalar olmasını tercih ederim. İşlemci olarak tercihim Intel veya AMD olabilir. AMD'de 9 serisi, Intel'de ise i7 ya da i9 modellerini düşünüyorum.
Kasa tercihim "akvaryum" tarzı ya da mesh kasa olabilir. 360 Mm'lik iyi bir sıvı soğutma sistemi, 1000W ya da 850W PSU tercih ederim. SSD olarak 1TB'ya da 2TB kapasiteli bir disk istiyorum. ATX anakart tercih ediyorum; AMD için X serisi anakart, Intel için ise Z serisi olmasını istiyorum. RAM olarak 32 GB veya daha üstü, 6000MHz ile 5200MHz hız aralığında bir model tercih ediyorum.
Kasa tercihim "akvaryum" tarzı ya da mesh kasa olabilir. 360 Mm'lik iyi bir sıvı soğutma sistemi, 1000W ya da 850W PSU tercih ederim. SSD olarak 1TB'ya da 2TB kapasiteli bir disk istiyorum. ATX anakart tercih ediyorum; AMD için X serisi anakart, Intel için ise Z serisi olmasını istiyorum. RAM olarak 32 GB veya daha üstü, 6000MHz ile 5200MHz hız aralığında bir model tercih ediyorum.