90 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
80K-90K
Hocam selamlar, hem oyun hem film için kullanılacak. Ana hedef kaliteli ve gerçekçi renkler. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım. :) şimdiden teşekkürler.

27inç olarak G65B, 32inç olarak yine G65B veya AW3225DM öneririm.

XG27acs, 27gr83qb, G2724D vb modellerinde incelemeleri rtings de var. Amaç görüntü kalitesiyse VA panel daha iyi. Kıyaslayıp kendinizde görebilirsiniz.

27inç olarak G65

XG27acs, 27gr83qb, G2724D vb modellerinde incelemeleri rtings de var. Amaç görüntü kalitesiyse VA panel daha iyi. Kıyaslayıp kendinizde görebilirsiniz.
Hocam 2k kullanacağım 27 inch daha uygun olur değil mi ? G65B alabilirim güzelmiş gerçekten teşekkürler. Tek sorun curved olması onada zamanla alışırım diye tahmin ediyorum. :)

IPS panel olarak VG27AQML1A önerir misiniz hocam ? Yoksa G65B hem oyun hem görüntü kalitesi olarak daha iyi mi dersiniz ?

Hocam 2K kullanacağım 27 inch daha uygun olur değil mi? G65B alabilirim güzelmiş gerçekten teşekkürler. Tek sorun Curved olması ona da zamanla alışırım diye tahmin ediyorum. :)

IPS panel olarak VG27AQML1A önerir misiniz hocam? Yoksa G65B hem oyun hem görüntü kalitesi olarak daha iyi mi dersiniz?

Görüntü açısından bu dediğim 2 model bütçesindeki IPS modellerden daha iyi. Oyun açısından aqml1a daha iyi olur. Çünkü daha hızlı.

Bu arada G65B için oyun moduna alıp tepki süresini standart yapmalısınız.

Dell içinse OverDrive super hızlı ve G-SYNC kapalı kullanmanız gerek.

Görüntü açısından bu dediğim 2 model bütçesindeki IPS modellerden daha iyi. Oyun açısından aqml1a daha iyi olur. Çünkü daha hızlı.
Peki hocam, AQML1A görüntü kalitesi olarak fazla mı arkada G65B'ye göre ? Oyun ve görüntü kalitesi dengesi bakımından totalde hangisi alınır dersiniz ?

Peki hocam, aqml1a görüntü kalitesi olarak fazla mı arkada G65B'ye göre? Oyun ve görüntü kalitesi dengesi bakımından Total'de hangisi alınır dersiniz?

G65B ile ghosting hissetmezsiniz, merak etmeyin. Sıradan VA monitör değil. G65B alıp geçin. Üstte yazdığım ayarı yapmayı unutmayın sadece.

G65B ile ghosting hissetmezsiniz, merak etmeyin. Sıradan VA monitör değil. G65B alıp geçin. Üstte yazdığım ayarı yapmayı unutmayın sadece.
G65B alacağım teşekkür ederim elinize sağlık hocam.

Hocam tekrar selamlar, G65B alacaktım ama eğik olduğundan caydım renkler çok iyiydi aslında.. 32 inch 2k için büyük olacağından 27 inch istiyorum.

Görüntü kalitesi odaklı 27 inch ve düz ekran başka opsiyonlarınızı rica edebilir miyim acaba ? :)

Hocam tekrar selamlar, G65B alacaktım ama eğik olduğundan caydım renkler çok iyiydi aslında.. 32 inch 2k için büyük olacağından 27 inch istiyorum.

Görüntü kalitesi odaklı 27 inch ve düz ekran başka opsiyonlarınızı rica edebilir miyim acaba ? :)

Son düzenleme:
G65B alacağım teşekkür ederim elinize sağlık hocam.

Hocam tekrar selamlar, G65B alacaktım ama eğik olduğundan caydım renkler çok iyiydi aslında. 32 inch 2K için büyük olacağından 27 inch istiyorum.

Görüntü kalitesi odaklı 27 inch ve düz ekran başka opsiyonlarınızı rica edebilir miyim acaba? :)

Hocam tekrar selamlar, G65B alacaktım ama eğik olduğundan caydım renkler çok iyiydi aslında. 32 inch 2K için büyük olacağından 27 inch istiyorum.

Görüntü kalitesi odaklı 27 inch ve düz ekran başka opsiyonlarınızı rica edebilir miyim acaba? :)

VG27AQML1A alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı