90 bin TL’ye alınan sistem Sosyal'de eleştirildi

gmGhost

Picopat
Daha fazla  
Geçen gün bu sistemi tam 90 bin TL’ye aldım. Daha sonra başka forumlarda tartışma yaşadım. Bazıları dedi ki “5080’li sistem alırsın bu fiyata, keriz,” falan. Beni zorbaladılar. Bildiğin bu kadar kötü mü sizce?

Screenshot_2025-11-11-16-28-24-096_com.android.chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün bu sistemi tam 90 bin TL’ye aldım. Daha sonra başka forumlarda tartışma yaşadım. Bazıları dedi ki “5080’li sistem alırsın bu fiyata, keriz,” falan. Beni zorbaladılar. Bildiğin bu kadar kötü mü sizce?

Eki Görüntüle 2602336
Hocam sanırım Vatan'dan aldınız bu fiyat oraya göre uygun olabilir ama gerçek piyasaya göre çok yukarıda maalesef.

Mağduriyet olmuş denilebilir keşke bu forma sorsaydınız olacak olan olmuş bir dahakine biraz daha dikkat edin lütfen

Geçen gün bu sistemi tam 90 bin TL'ye aldım. Daha sonra başka forumlarda tartışma yaşadım. Bazıları dedi ki “5080'li sistem alırsın bu fiyata, keriz,” falan. Beni zorbaladılar. Bildiğin bu kadar kötü mü sizce?

Eki Görüntüle 2602336

Evet paranız boş yere gitmiş bu fiyata daha güzel sistem alabilirdin mesela o sıvı sogutma gereksiz olmuş o işlemciyi anca 3fanlı 360mm sogutabilirdi geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı