90 dolara sepet önerisi

Hocam dövüş ya da FPS olmayan aksiyon oyunu aklıma gelmiyor ne yazık ki benden bu kadar. Ama dediğim gibi Anomaly Agent, hollow knight gibi oyunları dövüş olarak sayar mısınız bilmem.

Merhaba. Bugünler çok canım sıkılıyor biraz oyuna ihtiyacım var gibi oyun. Önerir misiniz tür fark etmez ama hikayeli oyun olmasın ve TLOU 2 önermeyin bende var. Bir de clait obscur diye bir oyun var onu beğenemedim sistem ile ilgili sorunum yok 100 GB aşmasın şöyle. 25-50-100 saat potansiyeli olsun yeter kabasakal ve Kinguin sitesinden CD key olarak önerebilirsiniz. Epic Games olmasın sevmiyorum sepet şeklinde de olabilir, oyun önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi günler.
Black Ops 3'ü Full DLC ile al, zombi haritalarında keyif alırsın; hala taş gibi bir oyun.

Dosya Ekleri

• IMG_0914.jpeg
    IMG_0914.jpeg
    350,3 KB · Görüntüleme: 17
*Yakın zamanda betası yayınlanan Soulframe'e göz atabilirsin. Tam sürüm ne zaman çıkar emin değilim ama ilk izlenim ve oynanış hoşuma gitti. Beta kodunu kinguinden bulabilirsin.
*Eğer arkadaşlarınla oynamak için bir oyun arıyorsan 7 Days to Die, V Rising, Conan Exiles ve belki The Forest bakabilirsin.
*Her ne kadar çıktığında çok büyük ses getirse de yanlış alınan kararlardan dolayı çok fazla oyuncu kaybeden New World: Aeternum oyununa da bir göz atabilirsin. Solo olarak 100+ saati çok rahat geçirebilirsin.
*Souls Like türünü pek haz etmem ama Elden Ring bu konuda benim de bir Souls Like oyunu oynayabileceğimi gösteren ve zevk aldığım bir oyun. Hiç denemediysen şiddetle tavsiye ederim.
*Öte yandan oynayıp beğendiğim bir kaç oyun; Tales of Arise, The Outer Worlds, Control Ultimate Edition, SCARLET NEXUS, CODE VEIN, Cult of the Lamb, Ravenswatch, Tomb Raider, Starfield.

Bunların hiçbiri değil diyorsan ihtiyacın olan oyun : Mount & Blade II: Bannerlord***

*Yakın zamanda betası yayınlanan soulframe'e göz atabilirsin. Tam sürüm ne zaman çıkar emin değilim ama ilk izlenim ve oynanış hoşuma gitti. Beta kodunu Kinguin'den bulabilirsin.
*Eğer arkadaşlarınla oynamak için bir oyun arıyorsan 7 Days to Die, V Rising, Conan exiles ve belki The Forest bakabilirsin.
*Her ne kadar çıktığında çok büyük ses getirse de yanlış alınan kararlardan dolayı çok fazla oyuncu kaybeden New World: Aeternum oyununa da bir göz atabilirsin. Solo olarak 100+ saati çok rahat geçirebilirsin.
*Souls like türünü pek haz etmem ama Elden Ring bu konuda benim de bir souls like oyunu oynayabileceğimi gösteren ve zevk aldığım bir oyun. Hiç denemediysen şiddetle tavsiye ederim.
*Öte yandan oynayıp beğendiğim birkaç oyun; Tales of Arise, the outer worlds, Control Ultimate Edition, Scarlet nexus, code veın, cult of the lamb, ravenswatch, Tomb Raider, Starfield.

Bunların hiçbiri değil diyorsan ihtiyacın olan oyun: Mount & Blade II: Bannerlord***

Dediklerinize bakacağım elden ringde daha yeni aldım hocam 30 kere öldüm daha ilk bossa gelemedim maalesef peki souls like olarak Dark Souls 3 önerir misiniz gamepad ile oynayacağım bu arada yorumunuz için teşekkürler.

Souls Like oyunların mantığı zaten sürekli ölüp geri gelmektir. Dark Souls 3 oynamadığım için ne yazık ki iyi yada kötü bir yorum yapamayacağım ama yine Fromsoftware oyunu olduğu için kötü birşey çıkmayacağına da eminim. Şöyle bir kaşılaştırma videosu buldum umarım yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı