90 TL aldığım DualShock 3 orijinal çıktı

Model numarasından anlaşılıyor her DS cihaz.

Crackli değil maalesef.

Hocam anlamanın bir farklı yolu daha var sol kısımdaki yön tuşlarının birine basın eğer tek hamlede içeri görüyorsa tuş hassasiyeti yoktur yani çakmadır ama bir yay gibi hareket ediyorsa orijinaldir.

Arkasındaki ürün kodunu değiştirme ihtimalleri var. Yine de tedbirli olmak lazım.
Hocam bunun hassasiyeti 6 yıl önce 70 liraya aldığımız orjinal DS3 ile aynıydı ama çakma olan yanına bile yaklaşamıyor hassasiyet olarak.
Hocam anlamanın bir farklı yolu daha var sol kısımdaki yön tuşlarının birine basın eğer tek hamlede içeri görüyorsa tuş hassasiyeti yoktur yani çakmadır ama bir yay gibi hareket ediyorsa orijinaldir.
Yay gibi hocam bende işte hassasiyet derken bu tür şeyleri kastediyorum.Çakma olan içine girip çıkıyor bildiğimiz tuş gibi.
Hocam gerçekten orijinal mi? Ben de almayı düşünüyorum hatta alayım gelince yazarım.
Hocam WebCam ile çektim ortaya pek sağlıklı sonuçlar çıkmadı ama çektim her ikisinin de.Yukarıdaki orjinal olan aşağıdaki çakma olan.
Hoca fotoğrafları gördünüz herhalde babam fotoğraf attığımı görünce çok kızdı.

Son düzenleme:
Konuyu hortlattığım için herkesten özür dilerim fakat ürünü hala kullanıyor musunuz, bir sorunu var mı? Almayı düşünüyordum da.

Konuyu hortlattığım için herkesten özür dilerim fakat ürünü hala kullanıyor musunuz, bir sorunu var mı? Almayı düşünüyordum da.
Geç cevap verdiğim için üzgünüm. Evet ürünü hala kullanıyorum bir sorunu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…