yunskrn Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 23 1 Eylül 2020 #11 Chavox dedi: Bir arkadaşınızla oynacaksanız 5-10 güne 2 Gamepad'de bozulur 180 TL ile alınabılecek güzel Gamepad'ler var. Genişletmek için tıkla... mesela neler var biraz daha biriktirip öyle yapayım madem
Chavox dedi: Bir arkadaşınızla oynacaksanız 5-10 güne 2 Gamepad'de bozulur 180 TL ile alınabılecek güzel Gamepad'ler var. Genişletmek için tıkla... mesela neler var biraz daha biriktirip öyle yapayım madem
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.565 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #12 yunskrn dedi: mesela neler var biraz daha biriktirip öyle yapayım madem Genişletmek için tıkla... Bunu öneririm. Logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol logitech G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad - Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
yunskrn dedi: mesela neler var biraz daha biriktirip öyle yapayım madem Genişletmek için tıkla... Bunu öneririm. Logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol logitech G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad - Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 1 Eylül 2020 #13 yunskrn dedi: Mesela neler var biraz daha biriktirip öyle yapayım madem. Genişletmek için tıkla... Eğer biriktirip alacaksanız kesinlikle Logitech F310'u tavsiye ederim ama eğer bugünlerde almak istiyorsanız Trust GXT 540'ı öneririm kendi kullandıgım Gamepad ve memnunum.
yunskrn dedi: Mesela neler var biraz daha biriktirip öyle yapayım madem. Genişletmek için tıkla... Eğer biriktirip alacaksanız kesinlikle Logitech F310'u tavsiye ederim ama eğer bugünlerde almak istiyorsanız Trust GXT 540'ı öneririm kendi kullandıgım Gamepad ve memnunum.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 1 Eylül 2020 #14 Bence Dualshock 3 alın.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.565 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #15 ArslanbalaBörükan dedi: Bence Dualshock 3 alın. Genişletmek için tıkla... PlayStation 3'üm için kullanıyorum elime asla oturmadığını söyleyebilirim.
ArslanbalaBörükan dedi: Bence Dualshock 3 alın. Genişletmek için tıkla... PlayStation 3'üm için kullanıyorum elime asla oturmadığını söyleyebilirim.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 1 Eylül 2020 #16 arasyuksel dedi: PlayStation 3'üm için kullanıyorum elime asla oturmadığını söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bütçenin 90tl olduğu düşünülürse bence bu almamak için bir etken değil.
arasyuksel dedi: PlayStation 3'üm için kullanıyorum elime asla oturmadığını söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bütçenin 90tl olduğu düşünülürse bence bu almamak için bir etken değil.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.451 Çözümler 9 1 Eylül 2020 #17 yunskrn dedi: yani her birinin fiyatı 90 tl olacak şekilde, bu ürünün yorumlarını okudum fakat analog çapraz yürüme yapmıyor diyorlar ama öyle mi ? Genişletmek için tıkla... Analog ile çapraz hareket edebiliyorum.
yunskrn dedi: yani her birinin fiyatı 90 tl olacak şekilde, bu ürünün yorumlarını okudum fakat analog çapraz yürüme yapmıyor diyorlar ama öyle mi ? Genişletmek için tıkla... Analog ile çapraz hareket edebiliyorum.
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #18 Uzun kullanım düşünüyorsanız 90 TL bütçe çok az.