90 TL'ye Mouse Önerisi

HalukKisbet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 90 TL'ye kadar Cs Go da işime yarayacak oyuncu mousesi arıyodum ve birçok da buldum.
(G300s, Bloody V5, Bloody T5, Bloody T7, Bloody V8M, Bloody V7M, Bloody T6) gibi derken, Ebay'a baktım ve 29 Dolar'a yani 88 TL'ye Razer Deathadder gördüm ama 3500 DPİ olan modeli %100 original yazmışlar bu da linki (100% Original New Hot!Razer DeathAdder Infrared Optical Mouse 3500dpi 3.5G Gam) Şimdi bu gerçek mi orjinal mi? Alırsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Razer kayıdı var mı oyunlarda makrosunu kullanabilir miyim ? Bir de yukarıdaki mouseleri birbirinden ayıran özellikler nelerdir? Onlar iyi mi? İçlerinden Cs Go'ya en uygunu hangisidir? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Logitech g302 kullanıyorum. 1-2 ay önce Teknosa'dan 99TL'ye aldım. Şuan memnunum mouse 4000Dpi destekliyor ancak ben genelde 3200Dpi windows sensitivy 6/11 oyun içi 1 ile kullanıyorum. Şahsen memnunum tıklama hissi felan güzel bu fiyata yerli sitelerde bence en iyi bunu bulursunuz.

Son düzenleme:
Ben Logitech http://www.teknosa.com/urunler/125087171/logitech-g302-moba-gaming-mouse kullanıyorum. 1-2 ay önce Teknosa'dan 99TL'ye aldım. Şuan memnunum mouse 4000Dpi destekliyor ancak ben genelde 3200Dpi windows sensitivy 6/11 oyun içi 1 ile kullanıyorum. Şahsen memnunum tıklama hissi felan güzel bu fiyata yerli sitelerde bence en iyi bunu bulursunuz.
Performance Edition olmadığı sürece FPS odaklı oyun oynadığı için arkadaş G302'den memnun kalmayacaktır.

Performance Edition olmadığı sürece FPS odaklı oyun oynadığı için arkadaş G302'den memnun kalmayacaktır.
Bence G300s e göre daha iyi fps odaklı değil. Bu makro tuşlarının konumunda da dezavantaj olarak karşımıza çıkıyor. Ancak ürün rahatlığı sensör kalitesi açısından gayet iyi. Kinzu v3 de ek programlanabilir tuş olmaması yönünden tercih etmiyorum.

Bence G300s e göre daha iyi fps odaklı değil. Bu makro tuşlarının konumunda da dezavantaj olarak karşımıza çıkıyor. Ancak ürün rahatlığı sensör kalitesi açısından gayet iyi. Kinzu v3 de ek programlanabilir tuş olmaması yönünden tercih etmiyorum.
G300s'in pek taraftarı değilim zaten (ayrıca daha ucuza G300 dururken). Kinzu V3'ün tek bir programlanabilir makro tuşu var, zaten makroda bir süreden sonra gereksiz geliyor. Hızlı tıklama atayarak, otomatik olmayan silahlarda avantaj sağlayabilir. Şahsen makroya alışmak kötü bir şey diye düşünüyorum. Ben bahsettiğim atamayı bile pek kullanmam.

G300s'in pek taraftarı değilim zaten (ayrıca daha ucuza G300 dururken). Kinzu V3'ün tek bir programlanabilir makro tuşu var, zaten makroda bir süreden sonra gereksiz geliyor. Hızlı tıklama atayarak, otomatik olmayan silahlarda avantaj sağlayabilir. Şahsen makroya alışmak kötü bir şey diye düşünüyorum. Ben bahsettiğim atamayı bile pek kullanmam.
Ben makro tuşlarını genelde mikrofon için bas konuş veya da bazı tuşlara daha hızlı erişmek için kullanıyorum mesela moba oynarken g-shift atıyorum sağ tık ve sol tıkın yerini değiştiriyorum. Uzun süre sağ tıklamak orta parmağı yorduğundan. Bu yüzden o tuşları sadece makro olarak düşünmemek lazım

Ben makro tuşlarını genelde mikrofon için bas konuş veya da bazı tuşlara daha hızlı erişmek için kullanıyorum mesela moba oynarken g-shift atıyorum sağ tık ve sol tıkın yerini değiştiriyorum. Uzun süre sağ tıklamak orta parmağı yorduğundan. Bu yüzden o tuşları sadece makro olarak düşünmemek lazım
CS:GO için pek gerekli değil mikrofon işi çoğu kişiye mantıklı geliyor ama ben "v" tuşuna atamayı daha çok seviyorum ayrıca sırf bunun için mouse seçmek pekte iyi olmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı