90 TYT 40 AYT sayısalda sıralama ne gelir?

Kendim yaptım zaten forumds net tahmini yapan insanlar var onlara danışmak için konuyu açtım.
Net tahmini mi, net analizi mi (artık adına ne dersen) bunun kadar saçma bir şey yok. Bu kadar büyük çaplı bir sınavda bilmem kaç bin kişinin katıldığı anketlerle vs. (kimilerinin de doğru söylediği meçhul) herhangi bir kanıya varamazsın. Zaten resmi açıklanma tarihine 1 hafta kalmış, boş boş analizlerle uğraşacağıma oturur sonuçları beklerim düzgünce.

Net tahmini mi, net analizi mi (artık adına ne dersen) bunun kadar saçma bir şey yok. Bu kadar büyük çaplı bir sınavda bilmem kaç bin kişinin katıldığı anketlerle vs. (kimilerinin de doğru söylediği meçhul) herhangi bir kanıya varamazsın. Zaten resmi açıklanma tarihine 1 hafta kalmış, boş boş analizlerle uğraşacağıma oturur sonuçları beklerim düzgünce.

Sen istediğini yapabilirsin ben boş boş oturmak istemiyorum ayrıca internetde son 4 yıl sıralama tahminlerini bilen bazı hocalar var( YKS sıralamaları 21 gibi mi olur )gibi bir konu vardı oradan da bakabilirsin. Yardımcı olmayacaksan boş boş cevap yazmanın mantığı yok.

Sen istediğini yapabilirsin ben boş boş oturmak istemiyorum.
Açıklandıktan sonra yine boş boş oturacaksın. 7 gün boş boş oturmayıp hesap yap. Daha sonra üniversiteye girene kadar boş boş oturacaksın. Ne mantığı kalıyor bu yazdığın şeyin? Dostum strese girmeyin. Zaten yakında açıklanacak.

Sen istediğini yapabilirsin ben boş boş oturmak istemiyorum ayrıca internetde son 4 yıl sıralama tahminlerini bilen bazı hocalar var( YKS sıralamaları 21 gibi mi olur )gibi bir konu vardı oradan da bakabilirsin. Yardımcı olmayacaksan boş boş cevap yazmanın mantığı yok.
Sıralama tahmini için elinde veri olması lazım, verinin alası da ÖSYM'de var, başka kimse de yok. İstersen 200-300 bin kişiye anket yap, bunların kaçı ilk 50 binde, kaçı 1 milyonun üstünde olacak. Temiz bir analiz yapamazsın. Konuşulan şey sınav zorluğuna göre tahmin. 2023'ten iyi geleceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok ama kimse 2021 gibi bir şey de beklemesin.

Arkadaşlar, konuyu açan hocam bu sene üniversite sınavında tahmini netlerini yazmış. Bu aralar forumda böyle birkaç konu açıldığı için o da sizlerin fikirlerini duymak istemiş belli ki. Belki içini ferahlatacak belki herkesin fikirlerinin ortalamasına göre kafasında küçük bir anket yapacak... Neden bu kadar yüklenilmiş anlamadım...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı