900-1100 TL Arası Telefon Tavsiyesi

MasterSlavePair

Kilopat
Katılım
18 Ağustos 2013
Mesajlar
138
Arkadaşlar baya zamandır piyasayı hiç takip edemiyorum o yüzden hangi telefon alınır son 1 sene adına pek bir fikrim yok. Ablam telefon alacakmış benden yardım istedi, bende sizlerden yardım alabilirim diye düşündüm.

Öncelikle fiyat 900-1100 TL aralığında olacak ve bazı konularda öne çıkmış bir telefon olmasını istiyoruz. Peki kriterlerimiz neler?

- Ekran 5 inç ya da daha büyük olmalı.
- Ön kamerası gerçekten iyi performans vermeli, Zenfone Selfie gibi bu amaç için üretilmiş telefonları da önerebilirsiniz.
- Qualcomm Snapdragon 615 veya bu model numarasına yakın bir işlemci barındırması cidden önemli.
- Ram olarak 2GB yeterlidir, daha fazlası da olabilir.
- Mümkünse hafıza kartı takılabilir olsun, eğer takamıyorsak 32GB modellerinin dediğim fiyat aralığına denk gelmesi gerekli.
- Android 5.0 veya daha üst bir android sürümüne sahip olmalı.

Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Ablanız kullanacağı için belki arkadasında yazan Turk Telekom yazısına takılabilir fakat TT175 saydıgınız tüm özelliklere sahip bir telefon .
Bunun dışında 999tl'e Sony M4 aqua ve 1300TL'e Xperia C5 Ultra önerebilirim . ( C5 ultra özellikle tam selfie telefonu :)
 
Rica ederim , C5 Ultra bütçeyi biraz aşıyor ama geçen gün teknosada ön kamerasını test ettim , kendi note3 ümle yan yana getirdim , 144p'den 720p'e geçmişim gibi hissettim :))
6 inç devası ekranına zaten lafım yok :)
 
Sürekli yorum yapıyorum fakat bugün bir kız arkadaşım da tavsiyem üzerine C5 Ultra almış , şimdi bana yazdı ve iyiki c5 ultrayı tavsiye ettiğimi çok beğendiğini söyledi :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı