900-1600TL mouse önerisi

M800ULTRa 2000 civari degil mi? Onun yerine g3a alsa cok daha mantikli olmaz mi? Kampanya mi bitti?

Olmaz. Şu an G3A ile çok büyük problemler yaşıyorum araştırmadan veya çözmeden kimseye öneremem.

@pawEn @560052

Ben de palmgripciyim bu mousedan aşırı memnunum tahmini olarak 10 seneden fazladır G502 kullanıyorum.

Bu fareyi çok gördüm önerende aynı zamanda 2016 yıllarında profesyonel oyuncular tarafından çok tercih ediliyordu sanırsam ama biraz fazla ağır benim fareum 99 gram o bile yoruyor artık bu 121 gram pek uygun olduğunu düşünmüyorum.

Biraz daha zorlayıp M800 Ultra tercih edin.

İmkansız 1200 lira sınırımdı zorla dediler 1600 yaptım bu zorlamanın seviyesi yok 2000 lira desem bir başkası 1000 lira daha koy şunu al diyor :( teşekkür ederim ama.

M800 Ultra 1600 TL, konusu var alın geçin.

@EfeAkkaya hocam g3a hakkında probleminiz nedir? Çözüm var mı?

Alıcısı ile ilgili problem yaşıyordum arka porttan ön porta taktım şu an için bir sorun yok.
3-4 gündür bir sorun yaşamadım aynı şekilde kablolu kullandığım zamanda sorun yaşamamıştım yani alıcısı ile ilgili bir sorun olduğunu netleştirdim ve çözdüm diyebilirim.
Yani artık G3A önerilerine tekrar açığım.
@560052 @pawEn sizi de bilgilendireyim.

Teşekkürler arkadaşlar Delux M800 Ultra aldım gelmesini bekliyorum 15 gün içerisinde gelecek umarım.
Bütçemi çok aşıyor ama hangi fareye baksam bir sorunu olduğu söyleniyor ya da olumlu yorum almıyordu bunu tercih ettim o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı