900 bin TL araç önerisi

Makyajlı kasa bulunabilir mi bilmiyorum ama Mercedes W204 kasa bakabilirsiniz. BMW'lerin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Audi A3 bakabilirsiniz gene 2010 model civarınlarında. Honda bakabilirsiniz ama 2017 Civic yerine bir üst 2018 bulmanız daha iyi olur 2017'deki CVT 6 ileri yüzünden araba çok bağırıyor.

W204 kasa Mercedes en iyi seçeneklerden.

Peki hangi motor almak lazım. Sanki o fiyata 1.0 ve 1.2 var gibi sadece 2015 ve üzeri.

Bayağı 1.6TDI optimal paket.

Mesela

Hocam bence size corolla uygun olacaktır. Hem sorunsuz hem bastın mı gider hemde rakiplerine nazaran birçok ayrıcalığa daha ucuz fiyata eriştiriyor. Piyasasıda bolca bulunan bir araç hem alımda hemde zamanı gelince satış zamanında kafanızda rahat eder. Ben olsam bu paraya 50000 km üstü araç almam. BMW mercedes audi vs bu parayla otomatik 50 k üstüne çıkıyor.

W204 kasa Mercedes en iyi seçeneklerden.

Bayağı 1.6TDI optimal paket.

Mesela
Benzinli bakıyordum ben dizel pek sıcak gelmiyor bana. W204 gerçekten güzel ama yeni düşük km bir araç mı almalı yoksa Mercedes mi almalı o kısımda kararsızım yalan yok. Düşük ihtimal ama belki 1m yapabilirim bütçeyi. O paraya da w204 de alınabilir herhalde.
Hocam bence size corolla uygun olacaktır. Hem sorunsuz hem bastın mı gider hemde rakiplerine nazaran birçok ayrıcalığa daha ucuz fiyata eriştiriyor. Piyasasıda bolca bulunan bir araç hem alımda hemde zamanı gelince satış zamanında kafanızda rahat eder. Ben olsam bu paraya 50000 km üstü araç almam. BMW mercedes audi vs bu parayla otomatik 50 k üstüne çıkıyor.
Yani sorumsuzluk kısmı her zaman cezbediyor yalan yok. Corolla da aklımda

Benzinli bakıyordum ben dizel pek sıcak gelmiyor bana. W204 gerçekten güzel ama yeni düşük km bir araç mı almalı yoksa Mercedes mi almalı o kısımda kararsızım yalan yok. Düşük ihtimal ama belki 1M yapabilirim bütçeyi. O paraya da W204 de alınabilir herhalde.

Yani sorumsuzluk kısmı her zaman cezbediyor yalan yok. Corolla da aklımda.

Düşünme Mercedes al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı