Photoshop, Premier, AE falan kullanıyorum yani bu programlar eskisine göre hatırı sayılır derecede hızlanacak mı?
Normal kullanımda hiçbir fark olmaz. Sürekli dosya kopyalama vs. yapmıyorsan M.2 olmasından ziyade Dram'i bulunan bir model tercih et.Teşekkürler şu ana kadar gördüğüm bu fiyatta en iyi SSD fakat aklıma takılan bir soru var M.2 SSD ile normal SSD arasında fazla fark var mı açılış videolarına baktığımda aralarında 2 saniye falan var.
Hocam işlemcinizin modeli nedir? Ona göre önerelim.Peki kabaca bir örnek verebilir misiniz?
Hocam işlemcinizin modeli nedir? Ona göre önerelim.
MLD ucuz olsaydı düşünülebilirdide ikinci SSD'yi hayatımda ilk defa görüyorum.![]()
Mld M300 MLD22M300P13-1000 1 TB 3300/3100 NVMe M.2 2280 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Mld M300 MLD22M300P13-1000 1 TB 3300/3100 NVMe M.2 2280 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
120 TL daha çıkabilirseniz alınır.
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Belki bu da olabilir. Diğerine göre hızları düşük olsa da. Twinmos iyi diye biliyorum.
@550519
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.