900 TL anakart, RAM ve işlemci önerisi

Şu haliyle 1000TL tutuyor. İkinci el ürünlerde indirim söz konusu olduğundan fiyatta 900 civarına düşecektir. RAM dikkatinizi çekmiştir. APU sistemler ne yazık ki RAM konusunda uyumsuzluk sorunu yaşatabiliyor. Bu sebeple anakartın desteklediği RAM kullanılmalı. Bu sebeple bu RAM'i tercih ettim. Anakart AM4 soket olması sebebiyle de geliştirmeye yönelik. Bütçeniz olur ekran kartı alırsınız sonra işlemci yenilenir sonra RAM vs.
biraz hızlı bir seçim olduğundan fiyatına göre siz alternatif ürünleri alternatif mağazlardan edinebilirsiniz.

Gayet güzel sistem tebrikler kardeşim.

Özür dilerim forumda sacma sapan 5 tane konu görünce o insan iyi bir şey yazsa bile ters geliyor. Şimdi aklı selim bir şekilde bakıyorum gerçekten özür dilerim :( İstersen yardımcı olayım bu arada zengin falan değiliz bende mesela 4 GB 640 kusur MHz RAM var :( @Caner Uncusinden de özür dilerim bu konuya bakan mod bana ceza vermek için elinden geleni yapmış hak etmişim de :/ hepiniz hakkınızı helal edin abilerim/kardeşlerim lütfen geri dönün cezam açılsın da yazayım gönüllerini alayım diye bekliyorum bir saattir :(

Gayet güzel sistem tebrikler kardeşim.

Sen de helal et.
Önceki mesajını kaldıramıyorum neden?

Harikasın! Peki ya bu haliyle Ryzen 3 1200'e yakın değerler verecek mi şu anki sistemim;
FX 6100 3.30 GHz.
4 GB X 2 RAM.
RX 570 ITX.
Aerocool VX Plus 500 PSU.
Buradan geçiş yapacağım.
Açıkçası sıfırdan sistem kurulacak düşüncesiyle bu parçaları seçtim. Elinde ekran kartı varsa anakart aynı kalmak kaydıyla ve uygun fiyata 8gb Ram ile geleceğe yönelik bir pc kurulabilir. Performans olarak mevcut sistemin Athlon 200 GE sisteminden üstün olacaktır. Daha iyi bir işlemci almalısın. İkinci elde fırsat kovalamanı tavsiye ederim. Şahsen benim sana tavsiyem R1400'ün altına düşmemen olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı