900 TL APU Sistem Önerisi

Grapis

Kilopat
Katılım
6 Eylül 2013
Mesajlar
1.432
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyorum. Sistemi almayacağım ama 1500 tl toplayamazsam almayı düşünüyorum. Bu sistemde herhangi bir şekilde darboğaz olur mu?Darboğaz olmazsa hangi oyunları oynatır? Bu arada ultra takıntım yok low yada medium bana yeterli geliyor.

@Akif @Silinen üye
2014-07-13_17h42_35.png
 
Eğer ileride ekran kartını upgrade ederseniz, APU'dan daha iyi bir verim alırsınız. 7850 gibi kartlara kadar darboğaz yapmamakta o işlemci. Bu da APU'yu ezer.
 

Saolun

Ramleri 1866 mhz alırsanız APU daha performanslı olur.
Ramleri BIOS tan yükseltebilirim sorun değil.

APU sistemi bütçeme hem uygun hemde ekran kartı takma şansım var bu yüzden @Silinen üye 'nin önerdiği sistemi alacağım.Fakat hangi oyunları oynayabilirim ?

Amd fx 6300'ü onboard kullanabilir miyim ?
 
6300 kullanamazsın AM3+ kullanıyor.Senin alacağın sistemin işlemci soketi FM2+.Bence hardiski de yüksek tut.Seagate 1TB hardiskini almanı ısrarla tavsiye ederim.Ram hızını ve cas hızına önem vermini tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı