Selamlar yakın zamanda bir sistem toplamak üzereyim ancak kasa ve PSU'ya hala karar veremedim. Kasamın Sharkoon TG6 gibi ARGB olmasını istiyorum ancak Sharkoon'un havalandırma ve malzeme kalitesinden emin olmadığımdan size danışmak istedim. Kasa ve PSU konusunda önerilerinizi bekliyorum. Bütçem Max 900 TL
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Peki Sharkoon TG6'nın kalitesini nasıl buluyorsunuz. Sistemi kurcağımdan beri aklımda hep o kasa vardı. Msi mag forge 100r alan açısından sanki biraz küçük gibi geliyor.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Peki Sharkoon TG6'nın kalitesini nasıl buluyorsunuz. Sistemi kurcağımdan beri aklımda hep o kasa vardı. MSI MAG Forge 100r alan açısından sanki biraz küçük gibi geliyor.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Peki Sharkoon TG6'nın kalitesini nasıl buluyorsunuz. Sistemi kurcağımdan beri aklımda hep o kasa vardı. Msi mag forge 100r alan açısından sanki biraz küçük gibi geliyor.