900 TL gainer önerisi

Yasuof2f

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba herkese. 15 yaşım, 168 boyum, 52 kiloyum. Yiyorum kilo almıyorum. Bana ek gainer önerisi yapabilir misiniz? Bütçe en fazla 900.

Öncelikle merhaba herkese. 15 yaşım, 168 boyum, 52 kiloyum. Yiyorum kilo almıyorum. Bana ek gainer önerisi yapabilir misiniz? Bütçe en fazla 900.
Yiyorum kilo almıyorum diye birşey yok yeteri kadar beslenmiyorsun demekki biraz pis boğazlık yapabilirsin gainer almanıda şiddetle tavsiye ederim kilo alma sürecini çok hızlandırır
Hardline Nutrition Hardline Progainer Çikolata Aromalı 1406 gr Pro Gainer Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şu işini görür fazlada yükseltme fiyatı.

Bunun çileklisini bizzat kullandım, sana tavsiyem bu bütçeyi git yemek yemeye harca. Yiyorum ama kilo alamıyorum diye bir şey yok. Demek ki sağlam yemiyorsun.

Arkadaşlar Hardline Nutrition Hardline Progainer Çikolata Aromalı 1406 gr Pro Gainer Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu aldım umarın iyidir sizce?

Bunun çileklisini bizzat kullandım, sana tavsiyem bu bütçeyi git yemek yemeye harca. Yiyorum ama kilo alamıyorum diye bir şey yok. Demek ki sağlam yemiyorsun.

Bazen tıkabasa yiyorum artık kusucam gibi oluyorum ama yine ortada bir şey yok.

Yiyorum ama kilo almıyorum lafı tamamen yanlış. Ben de önceden aynı durumdaydım ama kendinizi zorlamanız gerekiyor.

Gainer kullanmak hiç mantıklı değil. Düz lapa pilav yeseniz daha iyi. Buna ayıracağınız bütçeyi protein tozuna kullanın beslenmem yeterli değil diyorsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı