Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Şu an aklımda Glorious Model O var. Var mıdır başka öneriniz?
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 Tutuş şekliniz, kablolu/kablosuz tercihiniz ve ergo/simetrik nasıl yapıda istediğinizi yazar mısınız hocam?
Tutuş şekliniz, kablolu/kablosuz tercihiniz ve ergo/simetrik nasıl yapıda istediğinizi yazar mısınız hocam?
Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 Iorweth25 dedi: Tutuş şekliniz, kablolu/kablosuz tercihiniz ve ergo/simetrik nasıl yapıda istediğinizi yazar mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Claw tutuyorum kablolu kablosuz fark etmiyor şu an Rival 3 kullanıyorum kötü değil memnunum ama yeni çok fark etmiyor her türlü mouse oluyor açıkçası.
Iorweth25 dedi: Tutuş şekliniz, kablolu/kablosuz tercihiniz ve ergo/simetrik nasıl yapıda istediğinizi yazar mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Claw tutuyorum kablolu kablosuz fark etmiyor şu an Rival 3 kullanıyorum kötü değil memnunum ama yeni çok fark etmiyor her türlü mouse oluyor açıkçası.
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 Shwtds dedi: Claw tutuyorum kablolu kablosuz fark etmiyor şu an Rival 3 kullanıyorum kötü değil memnunum ama yeni çok fark etmiyor her türlü mouse oluyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Çok beklemez şiddetle tavsiye ederim almanızı
Shwtds dedi: Claw tutuyorum kablolu kablosuz fark etmiyor şu an Rival 3 kullanıyorum kötü değil memnunum ama yeni çok fark etmiyor her türlü mouse oluyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Çok beklemez şiddetle tavsiye ederim almanızı
Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #5 Iorweth25 dedi: ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Çok beklemez şiddetle tavsiye ederim almanızı. Genişletmek için tıkla... Model o veya DeathAdder v2X önermez misiniz?
Iorweth25 dedi: ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Çok beklemez şiddetle tavsiye ederim almanızı. Genişletmek için tıkla... Model o veya DeathAdder v2X önermez misiniz?
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 28 Kasım 2023 #6 Shwtds dedi: Model o veya DeathAdder v2X önermez misiniz? Genişletmek için tıkla... Önermiyorum ikisini de. Rog Keris al geç hocam.
Shwtds dedi: Model o veya DeathAdder v2X önermez misiniz? Genişletmek için tıkla... Önermiyorum ikisini de. Rog Keris al geç hocam.
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #7 Shwtds dedi: Model o veya DeathAdder v2X önermez misiniz? Genişletmek için tıkla... Model o için sorun yaşayan arkadaşlar gördüm. V2X öneriyorum fakat palm tutuşa uygun, siz claw tutuyorsunuz. Büyük bir fare.
Shwtds dedi: Model o veya DeathAdder v2X önermez misiniz? Genişletmek için tıkla... Model o için sorun yaşayan arkadaşlar gördüm. V2X öneriyorum fakat palm tutuşa uygun, siz claw tutuyorsunuz. Büyük bir fare.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 28 Kasım 2023 #8 Iorweth25 dedi: Model o için sorun yaşayan arkadaşlar gördüm. V2X öneriyorum fakat palm tutuşa uygun, siz claw tutuyorsunuz. Büyük bir fare. Genişletmek için tıkla... V2 X'i ağırlığından dolayı ben önermiyorum açıkcası hocam, ve tutuşuna da uygun değil evet.
Iorweth25 dedi: Model o için sorun yaşayan arkadaşlar gördüm. V2X öneriyorum fakat palm tutuşa uygun, siz claw tutuyorsunuz. Büyük bir fare. Genişletmek için tıkla... V2 X'i ağırlığından dolayı ben önermiyorum açıkcası hocam, ve tutuşuna da uygun değil evet.
Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #9 O zaman direkt ROG Keris'i alıp geçiyorum teşekkürler.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 28 Kasım 2023 #10 Shwtds dedi: O zaman direkt ROG Keris'i alıp geçiyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman hocam.
Shwtds dedi: O zaman direkt ROG Keris'i alıp geçiyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman hocam.