Tutuş şekliniz, kablolu/kablosuz tercihiniz ve ergo/simetrik nasıl yapıda istediğinizi yazar mısınız hocam?
Claw tutuyorum kablolu kablosuz fark etmiyor şu an Rival 3 kullanıyorum kötü değil memnunum ama yeni çok fark etmiyor her türlü mouse oluyor açıkçası.
Çok beklemez şiddetle tavsiye ederim almanızı.![]()
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Önermiyorum ikisini de. Rog Keris al geç hocam.Model o veya DeathAdder v2X önermez misiniz?
Model o veya DeathAdder v2X önermez misiniz?
V2 X'i ağırlığından dolayı ben önermiyorum açıkcası hocam, ve tutuşuna da uygun değil evet.Model o için sorun yaşayan arkadaşlar gördüm. V2X öneriyorum fakat palm tutuşa uygun, siz claw tutuyorsunuz. Büyük bir fare.
Hayırlı olsun o zaman hocam.O zaman direkt ROG Keris'i alıp geçiyorum teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.