900 TL PSU Tavsiyesi

Bütçe
900
Daha fazla  
Sistemim;
  • MSI B450 GAMING Plus Max
  • Ryzen 3600X
  • G.Skill (2x8) 16 GB 3600 MHz RAM
  • ASUS ROG STRIX 5700 XT

Arkadaşlar merhaba, belirttiğim sistem için yeni bir PSU ihtiyacım var. Bütçem 900 TL önerilerinize açığım. Alacağım PSU'nun kaliteli olmasını, modern olmasını ve geleceğe yönelik yeterli olmasını istiyorum. RGB gibi ekstralara ihtiyacım yok, iyi çalışması ve kaliteli olması temel kriterim.

Ben yaptığım araştırmalar sonucunda bu PSU'yu buldum.

Farklı fikirler veya gözden kaçırdığım daha iyi alternatifler varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın PSU kaliteli, alabilirsin.

Japon kapasitör sizce gerekli mi? Ürünün 10 yıl garantisi var, bu firmanın ürüne olan güvenini gösteriyor. Fakat yabancı forumlarda japon kapasitör olmadığı için bu garantinin cesur bir karar olduğundan bahsedilmiş. Fikirleriniz varsa öğrenmek isterim.
Ayrıca şöyle bir model daha var. Japon kapasitörlü fakat fiyat farkı var arada.

Evet, japon kapasitörlü PSU modelleri daha kaliteli olur. Attığın ASUS modeli de kalitelidir. Telefonda olduğum için, detaylı özelliklerine bakamıyorum.
Desteğiniz için teşekkür ederim. Daha önce açılmış başlıkları inceleyip bir modelde karar kılıp siparişi vereceğim birazdan.

Corsair'de güzeldi ancak 100 lira fark olsun japon kapasitör ve biraz daha kaliteli olsun diyerekten bunu sipariş ettim. Umarım pişman etmez. Asus'un bu ürünü Seasonic Focus Plus 750W PSU platformu üzerine modifiye ettiğini okudum. Seasonicte kaliteli işler yapıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı