berkayytmz
Kilopat
Önerilerinizi bekliyorum. Verebileceğim maksimum 900 TL'dir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu RGB değil sanırsam,bide 2. klavyeyi atmamışsın.Bu iki klavyeden birisini alin.
![]()
Corsair K70 LUX Cherry MX Red Switch Mekanik LED Gaming Klavye - CH-9101020-TR - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Pardon, unutmusum. XDDostum bu RGB değil sanırsam,bide 2. klavyeyi atmamışsın.
Nasil klavye istediginizi soylememissiniz. Birazcik daha acik olursaniz tam bir oneri yapabiliriz.Hmm inceledim ama başka bi önerisi olan var mı açıkçası pek beğenmedim.
Nasil klavye istediginizi soylememissiniz. Birazcik daha acik olursaniz tam bir oneri yapabiliriz.
HyperX alloy Origins / Origins Core, Cooler Master MK750, Corsair strafe / K70, ducky Mech'a mini ya da SteelSeries Apex 7. tercih sizin.
Aralarında bazı farklar var tabii. Diğer klavyelere de baktınız mı ? Bunlar arasında tercih yaparken sizin ne istediğiniz önemli oluyor. Sesli ya da sessiz, TKL veya tam boyutlu, RGB gibi detaylar belirleyecektir. Bize nasıl bir klavye istediğinizi daha da açarsanız daha iyi öneri yapabiliriz.Haklısın kusura bakma.
K70 ile strafe arasında çok fark var mı? Deneyiminiz oldu mu? K70 daha pahalı strafeye göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.