900 TL'ye bilgisayar alınır mı?

Bilgisayarın diğer özelliklerini de yazsaydınız daha iyi olurdu hocam ama 900TL çok az bir para o yüzden ne sorunu var ne sorunu yok sağlık durumu ne sorgulamak lazım

Şimdi güzel kardeşim sadece 8 GB olduğunu söyledin önemli olan içindeki işlemci ekran vb diğer şeyleri de bilmen gerek fakat 900 liralık bilgisayardan iyi bir şey beklenilmez sana almamani öneriyorum 900TL bu fiyata sakın PC alma.

Bende Q8300 HD5570 1GB 8 GB RAM var 40 ila 60 FPS alıyorum Valorant'ta 900p en dusukte iyi mi?

900TL ile bilgisayar dizmek mümkün değil deseler bile mümkün ben 1100TL ye Witcher 3 60fps oynatan pc dizdim. Anakartının modelini söylersen anakartına uygun bir islemci önerebilirim. Geriye kalan parayla da bir kaç yükseltme yaparsak bir çok oyunu oynatan bir pc in olabilir. Anakartını öğrenmek için windows arama kısmına dxdiag yazıp çıkan yeri foto atar mısın?

Ne zaman yaptın bunu tam olarak? Geçtiğimiz 3 ay içinde bile dünyanın enflasyonunu yedik, bugün toplaman lazım kıyaslayabilmen için.

Ne zaman yaptın bunu tam olarak? Geçtiğimiz 3 ay içinde bile dünyanın enflasyonunu yedik, bugün toplaman lazım kıyaslayabilmen için.

Kendi sistemim 1 yıl oldu ama benzerini 1 ay önce arkadaşa topladım kargosuz 900 tutuyor kargoyla 1100. Ve konu sahibinde Pc olduğu için parçalar iyiyse ona göre upgrade yapıp 900tl verimli bir şekilde kullanılabilir. Athlon işlemci destekleyen anakartlar genelde phenom da destekler. Phenom II X4 serisini destekliyorsa güzel şeyler çıkarılabilir 900tl ye.

Ram e değilde valorant işlemciye yüklenen bir oyun işlemcisi daha iyiyse 60 FPS alabilirsin. Bilgileri atarsan inceleriz bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…