900 TL'ye Drag Click mouse önerisi

Bütçe
900 TL

ThisIsLuether

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PS 5 Slim
Acer Nitro 5 AN515-43 5 Ryzen5 3350 RX 560x 16 gb
Meslek
Türk Genci
Arkadaşlar 900TL drag Click yapabilen mouse önerebilir misiniz? Ben glorius model I ya da O düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer fareleri unut.

Bunu al geç. Şu anda elimde duruyor şakasız söylüyorum 3-4 yıllık mouse. Hiçbir problemi yok su dökülmeden tut yüksekten düşmeye kadar ne kablosunda problem var ne mouse de problem var.

Makro programı da var efsane bir şey. Bu mouse de en sevdiğim şey diğer mouseler gibi dandik bir tekerleği yok. Mekanik diye geçiyordu galiba tam hatırlamıyorum asla bozulmuyor desem yalan olmaz.

Attığım Amazon linki bedava fiyat bu arada son 5 adet kalmış kaçırma. Piyasada kolay bulunmayan mouse çünkü.

Anlattığım özellikler :

1698416152205.png

1698416159747.png

Son düzenleme:
Darmoshark'ın Türkiye CEO'su falan mısınız? Diğer mouselardan biraz ağır diyorsunuz attığım mouse 62 gr. Sizin attığınız bunun 2 buçuk katı ağırlıkta. Hafif bir mouse ile rekabetçi oyunlar daha rahat olur.

Diğer fareleri unut.

Bunu al geç. Şu anda elimde duruyor şakasız söylüyorum 3-4 yıllık mouse. Hiçbir problemi yok su dökülmeden tut yüksekten düşmeye kadar ne kablosunda problem var ne mouse de problem var.

Makro programı da var efsane bir şey. Bu mouse de en sevdiğim şey diğer mouseler gibi dandik bir tekerleği yok. Mekanik diye geçiyordu galiba tam hatırlamıyorum asla bozulmuyor desem yalan olmaz.

Attığım Amazon linki bedava fiyat bu arada son 5 adet kalmış kaçırma. Piyasada kolay bulunmayan mouse çünkü.

Anlattığım özellikler:

Eki Görüntüle 1992106
Eki Görüntüle 1992107

Stock sadece 4 tane kalmış hocam bir de yurt dışı.

Eğer en fazla CPS'i almak istiyorsan Bloody A70 (A70, A60, abedless hepsi aynı mouse sadece yüzey farklı abedless en iyisi drag Click için) alabilirsin ama profil fotoğrafındanda rekabetçi oyunlar oynadığın belli oluyor bu yüzden glorius öneririm 2 kat daha hafif hem drag Click atabilirsin hem FPS oyunlarında sıkıntı yaşamazsın. Bir de glorius Türkiye'de de satılıyor hem daha erken gelir hem vergilerle uğraşmazsın yani ben sana Model O, Model D ya da Model I öneririm hepsini de araştır hangisi sana daha uygunsa onu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı