900 TL'ye Fare önerisi

V2 değil de Mamba Elite var aklımda o nasıl olur? Hangisi daha iyi ya da bu liste içinde o da yer almalı mı?

Mouse öneriye göre değil de elinize göre seçseniz daha iyi olur. Sensei Ten gibi eski tasarım, ağır, kazık gibi fareleri önermiyorum bir Sensei Ten kullanıcısı olarak. Rival 600 de onlardan biri.

Ya Sensei Ten'e nedense aşırı ilgim arttı. Sade ve çok şık geliyor. Ve ne zaman bir inceleme videosunu izlesem öve öve bitiremiyorlar bir ara da bir sürü e-sporcu onu kullanıyordu, şampiyon oluyordu. Neden kötülüyorlar forumda anlamıyorum. Onu almak istiyorum ama gerçekten kötü bir yanı varsa lütfen bildiriniz ona göre vazgeçeyim.

V2 değil de Mamba Elite var aklımda o nasıl olur? Hangisi daha iyi ya da bu liste içinde o da yer almalı mı?

Ya Sensei Ten'e nedense aşırı ilgim arttı. Sade ve çok şık geliyor. Ve ne zaman bir inceleme videosunu izlesem öve öve bitiremiyorlar bir ara da bir sürü e-sporcu onu kullanıyordu, şampiyon oluyordu. Neden kötülüyorlar forumda anlamıyorum. Onu almak istiyorum ama gerçekten kötü bir yanı varsa lütfen bildiriniz ona göre vazgeçeyim.
Deathadder V2.

Bi ara bir sürü e-sporcu kullanıyordu dediğiniz 10 sene önce hocam. Sensei hala 10 sene öncenin tasarımın kullanıyor kazık gibi inovasyon adına hiçbir şey yok. Örgü kablo yok semsert plastik kablo neredeyse 100 gram mouse. Zamanın gerisinde kalmış. Bunu kullanıcısı olarak söylüyorum. Ha rekabetçi olayınız yoksa keyfine oynuyorsanız da alın kronik sorunu yok falan tertemiz mouse o açıdan.

DeathAdder V2 en mantıklı tercihler arasında.

Yanlış anlamayın lütfen ama hiç dikkatimi çekmiyor o mouse. Anlıyorum bilgi vermek ve tavsiyede bulunmak için yazıyorsunuz ama biraz da gözüme hitap etsin istiyorum. Biraz ne bileyim pahalı gibi de geliyor. V2 gerçekten çok mu iyi yani o kadar para verilmesi gereken bir mouse mu? Yoksa o kadar vericeğinize Rival 3 gibi uygun kaliteli denilebilecek bir şey mi almalıyım?

ASUS hakkında fikriniz ne kimse onun hakkında bir şey dememiş. Alınır mı? Kaliteli midir? Yani sürücüsü, teknolojisi vs.

Yanlış anlamayın lütfen ama hiç dikkatimi çekmiyor o mouse. Anlıyorum bilgi vermek ve tavsiyede bulunmak için yazıyorsunuz ama biraz da gözüme hitap etsin istiyorum. Biraz ne bileyim pahalı gibi de geliyor. V2 gerçekten çok mu iyi yani o kadar para verilmesi gereken bir mouse mu?

Evet. Rival 3 ile DeathAdder V2 rakip bile değiller. DeathAdder v2'nin sensörü piyasanın en iyilerinden.

Bu mouselardaki 8000 Hz mevzusu niye bu kadar abartılıyor anlamış değilim. 8000 Hz çoğu oyunda ve uygulamada destekli olmadığı için zaten yazılımdan 1000 Hz'ye çekiyorsun 7/24 kullanımda sorun yaşamamak için. 8000 Hz neyin artısı veya eksisi? Kullanılmayan özelliği övmenin anlamı yok.

Bu mouselardaki 8000 Hz mevzusu niye bu kadar abartılıyor anlamış değilim. 8000 Hz çoğu oyunda ve uygulamada destekli olmadığı için zaten yazılımdan 1000 Hz'ye çekiyorsun 7/24 kullanımda sorun yaşamamak için. 8000 Hz neyin artısı veya eksisi? Kullanılmayan özelliği övmenin anlamı yok.
Bence de gereksiz şuanda. 2.EL tertemiz bir Xm1r almak daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı