900 TL'ye i5 760 ve R7 250 Sistem Alınır mı?

Hocam hevesimi alsın - GTA 5 oynayacağım, LoL oynayacağım, FarCry 5'de adam öldüreceğim - diyorsanız şöyle yükseltmesiz bir sistem tavsiye edebilirim;
  • İşlemci: E5450 veya X5460/Aliexpress
  • Ekran kartı: R7 240 OC /2.el
  • Anakart: Foxconn G41-MXE /2. el
  • RAM: Kingston 4 GB 1333 MHz DDR3 bellek /2. el
  • PSU: 250W High To 300W /2. el civarı bir PSU işini görecektir.
Ama söylediğim gibi önü tamamen kapalı geri satmak istediğinde bile toplama kasa olarak satamazsın parça parça anca satarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerine göre hesaplama yapınca sistem iyi olmuyor maalesef. Bu sistemi aldıktan sonra ne olacak hiç düşündün mü? Güncellenmek istediğinde çıkacak masrafı? 900TL dedem zamanının bileşenlerine çok fazla, ayrıca çok kalitesiz.
@199688
Bileşenlerin markası bile belli değil ki bazıları hariç ne anlamda kalitesiz diyorsunuz? Zaten 900 TL'ye bu sistemden daha iyisi bulunmayacak. Şu an çakallarla dolu ikinci el piyasasını araştırırsanız anlarsınız. FX 6300, GTX 750 Ti sistemi 1600-1700 TL'den satmaya çalışanlar var. Arkadaşın maddi durumu yok ki bu sisteme yönelmiş. Zaten bu fiyata alınacak sistem upgrade değil kullan-at tarzı olacak. 900 TL'ye güncel bir şey almak istesen ancak işlemci, RAM alırsın. 900 TL'ye bundan daha iyisi düşünülürse arkadaşa haber verin onu alsın boş yere para vermesin dediğiniz gibi. Bu sistemi aldıktan sonra zaten ne olacağını düşünmek hata. 1156 pin sistemden bahsediyoruz zaten upgrade edilmeyecek.

Bundan daha önce G3260 R7 240 bir sistem bulmuştum onu alacağıma buna yöneldim hem de bu sistemde 4 GB RAM vs. falan vardı.

PUBG'yi bu sistemle ne kadar stabil oynayabilirsin bilmiyorum işin açığı. İmkanın yok onu da anlıyorum. Karar tamamen senin. Hevesimi atayım diyorsan al ama bu sistem gerçekten ölü yatırım. Ben 6 ay önce i7 870+ 8GB RAM+ kasa + PSU şeklinde sistemi 500 TL ye vermiştim. HDD ve Ekran kartı yoktu sistemde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı