hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Mart 2022 #11 Tearz dedi: K68 almanı öneririm. Gerçekten pişman olmazsın. Kendim 3-4 aydır kullanıyorum. Memnunum. Multimedya tuşları işime yarıyor. RGB tek renk sadece. Genişletmek için tıkla... Tamamen RGB olan versiyonu da mevcut. Taş gibi klavyedir.
Tearz dedi: K68 almanı öneririm. Gerçekten pişman olmazsın. Kendim 3-4 aydır kullanıyorum. Memnunum. Multimedya tuşları işime yarıyor. RGB tek renk sadece. Genişletmek için tıkla... Tamamen RGB olan versiyonu da mevcut. Taş gibi klavyedir.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.555 Çözümler 1 13 Mart 2022 #12 CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.577 Çözümler 20 13 Mart 2022 #13 hadwiger dedi: Tamamen RGB olan versiyonu da mevcut. Taş gibi klavyedir. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir ama fiyat olarak verilmeyecek kadar fark var arada maalesef.
hadwiger dedi: Tamamen RGB olan versiyonu da mevcut. Taş gibi klavyedir. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir ama fiyat olarak verilmeyecek kadar fark var arada maalesef.