900 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
900

gamaceti

Femtopat
Daha fazla  
800-900 TL arası mouse bütçem var. O civarlarda önerdiğiniz mouse var mıdır acaba? SteelSeries Prime+ almayı düşünüyorum ama ilk çıktığında click latency’de sıkıntı çıkmış sanırsam başta 20 ms’miş. Sonradan düzeltildiğini söyleyenler de gördüm. Düz Prime’da öyle bir sıkıntı olmadığını söylemişler fakat Prime satılmıyor artık. Sizce bu fare alınır mı? Yoksa daha iyi fareler var mı bu fiyata, varsa önerir misiniz? Sağ olun.

800-900 TL arası mouse bütçem var. O civarlarda önerdiğiniz mouse var mıdır acaba? SteelSeries almayı düşünüyorum ama ilk çıktığında Click Latency'de sıkıntı çıkmış sanırsam başta 20 ms'miş. Sonradan düzeltildiğini söyleyenler de gördüm. Düz Prime'da öyle bir sıkıntı olmadığını söylemişler fakat Prime satılmıyor artık. Sizce bu fare alınır mı? Yoksa daha iyi fareler var mı bu fiyata, varsa önerir misiniz? Sağ olun.

Prime+ bu bütçedeki alabileceğin en iyisi.

800-900 TL arası mouse bütçem var. O civarlarda önerdiğiniz mouse var mıdır acaba? SteelSeries Prime+ almayı düşünüyorum ama ilk çıktığında Click Latency'de sıkıntı çıkmış sanırsam başta 20 ms'miş. Sonradan düzeltildiğini söyleyenler de gördüm. Düz Prime'da öyle bir sıkıntı olmadığını söylemişler fakat Prime satılmıyor artık. Sizce bu fare alınır mı? Yoksa daha iyi fareler var mı bu fiyata, varsa önerir misiniz? Sağ olun.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,643864689.html kullandığım birmouse Rival 3 SteelSeries'in her türlü ürünü benim için F/P tabiki 60 50 lira eklemen lazım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı