900 Tlye Sistem Önerisi

Fx işlemciler için 760 chipset'i kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Marka ne olursa olsun. 760 chipset, Fx işlemciler için uygun anakart değildir. Baskı altında ani Fps düşmeleri yaşayabilirsiniz. Sizin yapacağınız en mantıklı şey 970 chipsetli bir anakart alıp işlemciyi Fx 6300 yapmak. Kubilay arkadaşında önerdiği gibi işlemciyi İ3 4150 yapabilirsiniz. Aynı performansı alırsınız. Üstelik daha az enerji tüketir ve çekirdek başına performansı daha fazladır.
FX x6 6300 ile i3 4150 nasıl aynı performans oluyor hocam. Biri 6 çekirdek biri 2 çekirdek. Birinin l2 cache 0.5 birinin 6. Birinin l3 cache 3 birinin 8. Bu da cpuboss:Intel Core i3 4150 vs AMD FX 6300

Ben de sistem toplayacağım. İntel ile amd arasında kaldım. İntel olursa

Amd olursa:

Bir aydınlatır mısın beni?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüzün oyunlarına 6 Çekirdek çok fazla :) ileride 4150'ile İ7 İşlemciyi değiştirirsin olur biter :)

Kubilay22 hocam ben orda monte ettirsem eve getirsem sistem açılmazki :( Ordan format CD'simi satın almak zorundayım. Onlar monte ettikden sonra format atip denemiyorlar mı zaten? Ücretsiz bi şekilde yoksa ben eve getirim açtığımda şu anki sistemim windows 7 açılacakmı ? Zaten açılırsa internetten win 8 indirip yoluma devam ederim ama eyer öyle olmassa gerçekten çok masraflı çıkıyor. Malesef alamam o zaman :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi almadan önce W8.1.1'i PC'ne indirip USB'ye yaz. Montajı yapıp kasayı eve getirdiğinde, temiz bir şekilde W8.1.1 kurarsın hiçbir sorun olmaz.

Krito hocam teşekkür ederim bana düzgün orjinal linkini atarmısınz W8'in ?

Birde Çok Merak ettiğim birşey var ben şimdi windows 8 attırdığımda windows 8de wifi'si bluetooth var yani her gördüğüm win 8de var bu anakartta gelen birşeymi ben win 8 attırdığımda olucakmı bendede ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı