O bütçede max 1360*768de oyun oynayabilir. Verdiğim bileşenlerde bunun için yeterli. Ne yapacaktı? GTA5 4K mı oynayacaktı bu bütçeyle? Ama sizde haklısınız tabi 1080Ti önermeliydim..
O bütçede max 1360*768de oyun oynayabilir. Verdiğim bileşenlerde bunun için yeterli. Ne yapacaktı? GTA5 4K mı oynayacaktı bu bütçeyle? Ama sizde haklısınız tabi 1080Ti önermeliydim..
Size kimse konuyu açıp herkesin durumunun sizin ki kadar iyi olduğunu düşünerek "900TL'ye bilgisayar mı olur yaa" demenizi istemedi sonuçta değil mi? Ayriyetten tutan da yok.
Abi anlamayan ben değilim ki adama harca diyen kim? Bizde veya oda biliyor böyle bir sistemin günümüzde beş para etmeyeceğini ama adam merak etmiş ve sormuş. Alır veya harcadığını para buna değmez deyip almaz ki orası zaten bizi ilgilendirmiyor. Boşuna ceza yiyeceksin şimdi değdi mi?
Abi anlamayan ben değilim ki adama harca diyen kim? Bizde veya oda biliyor böyle bir sistemin günümüzde beş para etmeyeceğini ama adam merak etmiş ve sormuş. Alır veya harcadığını para buna değmez deyip almaz ki orası zaten bizi ilgilendirmiyor. Boşuna ceza yiyeceksin şimdi değdi mi?
R5 230 da işlemcide güçsüz kalmış. Usenmesem toplardim. Ortalama fiyat yazayım.
Kasa PSU 70tl - Standart kasa ve 350W PSU,
Anakart 70tl G41 seri,
RAM 120tl 4Gb,
Gt 1030 - 360tl civarı idi yanlış hatırlamıyorsam,
İşlemci olarak da Xeon serisi işlemci olabilir oda 60tl ucuz ve güçlü.
Geriye monitör kalıyor oda vardır sende umarım Hatta yazdıklarım toplam 680tl etti
Ekleme yapabilirsin. Burdan @Ruveliusz
Adli kardeşime selam yolluyorum.