9000 - 10.000 TL GTX 1080 Sistem

İşlemci: İ7 6850k
Toplam 2375 TL, İnventus'tan toplandı.

Anakart: ASRock X99 Taichi
RAM: Corsair Vengeance LPX 32 (4x8) GB 2400 Mhz
Ekran Kartı: MSI GTX 1080 Gaming X
HDD: Seagate Barracuda 3 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
İşlemci Soğutucu: Akasa Venom A10
Kasa: Corsair Carbide Spec-02
Güç Kaynağı: Aerocool Strike-X 80+Gold 1100 W
Toplam 7174 TL, Teknobiyotik'ten toplandı.

Hepsi Toplam 9549 TL ediyor.

SSD 240GB, 16GB RAM, 1TB HDD, 750W element PSU yapıp kalan bütçeyi monitöre aktarabilir.

Elbette, ama arkadaş monitörle ilgili birşey demediği için böyle önerdim. (Monitör ile ilgili birşey dediyse bile özür dilerim, görmemiştim.)

Özür dilenecek bir durum yok. Evet yazmamış hatta belkide hiç yazmayacak fakat bu konuya bakan başkaları monitörle beraber benzer sistemi düşünebilir.

@KralGS mesajımda da belirttiğim gibi amacım kavga çıkartmak değildi, eğer yazdığım mesaj size asabi bir biçimde ve uslüp kurallarına uygun olmayan bir biçimde geldiyse özür dilerim.

@KralGS mesajımda da belirttiğim gibi amacım kavga çıkartmak değildi, eğer yazdığım mesaj size asabi bir biçimde ve uslüp kurallarına uygun olmayan bir biçimde geldiyse özür dilerim.
Ben zaten asabi bir üslup da konuşmadım, ama 5-6 Way SLI konusunda yanlışsınız, o derece bir SLI için 1100 W'tan daha fazla enerjiye ihtiyaç var.

Özür dilenecek bir durum yok. Evet yazmamış hatta belkide hiç yazmayacak fakat bu konuya bakan başkaları monitörle beraber benzer sistemi düşünebilir.
Hangi monitörleri tavsiye edersiniz ? 2000 TL ye kadar bütçem var .

Vatan Bilgisayardan yazmışsın sanırım fiyatları yüksek olmuş epey. 500GB SSD şuanlık uçuk. Bide bu paraya efsane X99 sistem toplanır neden 6700K onu hiç anlamış değilim bide SLI yapcam yazmana rağmen. Al sana canavar gibi sistem.

Eki Görüntüle 189739
Vatan Bilgisayar üzerinden almak istemiştim ancak sizinde verdiğiniz site üzerinden bi değerlendirme yapacağım . Ayrıca anakartı daha uygun bir model ' ASUS MAXIMUS VIII HERO Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C) HDMI&DP Anakart ' alabilirim . Tavsiye ettiğiniz donanımları da inceleyeceğim şimdi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı