9000 - 10.000 TL GTX 1080 Sistem

SSD 240GB, 16GB RAM, 1TB HDD, 750W element PSU yapıp kalan bütçeyi monitöre aktarabilir.

Elbette, ama arkadaş monitörle ilgili birşey demediği için böyle önerdim. (Monitör ile ilgili birşey dediyse bile özür dilerim, görmemiştim.)

Özür dilenecek bir durum yok. Evet yazmamış hatta belkide hiç yazmayacak fakat bu konuya bakan başkaları monitörle beraber benzer sistemi düşünebilir.

@KralGS mesajımda da belirttiğim gibi amacım kavga çıkartmak değildi, eğer yazdığım mesaj size asabi bir biçimde ve uslüp kurallarına uygun olmayan bir biçimde geldiyse özür dilerim.

@KralGS mesajımda da belirttiğim gibi amacım kavga çıkartmak değildi, eğer yazdığım mesaj size asabi bir biçimde ve uslüp kurallarına uygun olmayan bir biçimde geldiyse özür dilerim.
Ben zaten asabi bir üslup da konuşmadım, ama 5-6 Way SLI konusunda yanlışsınız, o derece bir SLI için 1100 W'tan daha fazla enerjiye ihtiyaç var.

Özür dilenecek bir durum yok. Evet yazmamış hatta belkide hiç yazmayacak fakat bu konuya bakan başkaları monitörle beraber benzer sistemi düşünebilir.
Hangi monitörleri tavsiye edersiniz ? 2000 TL ye kadar bütçem var .

Vatan Bilgisayar üzerinden almak istemiştim ancak sizinde verdiğiniz site üzerinden bi değerlendirme yapacağım . Ayrıca anakartı daha uygun bir model ' ASUS MAXIMUS VIII HERO Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C) HDMI&DP Anakart ' alabilirim . Tavsiye ettiğiniz donanımları da inceleyeceğim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…