9000-10000 TL Sistem Toplama

İkisinin de var evet, MSI’da G-SYNC kullanan da varmış resmi desteği olmasa da.
Siz ve genelde en çok tercih edilen marka MSI mi diyorsunuz? Arasında 147 ₺ fark mevcut bu fark için MSI değer mi?

Siz ve genelde en çok tercih edilen marka MSI mi diyorsunuz? Arasında 147 ₺ fark mevcut bu fark için MSI değer mi?
Kullanan bir çok insana denk geldiğimden önerdim, hiçbiri sıkıntı yaşamamıştı, yani biraz bilgili olduğumdan önerdim ama Viewsonic de kesinlikle çok güzel duruyor, yorumlar gayet olumlu. Aradaki fiyat farkına değer mi, size kalmış. Gönlünüz hangisinden yanaysa alın. İkisi de pişman etmeyecektir sizi.

Çok teşekkür ediyorum. Viewsonic Freesync resmi olarak destekliyor değil mi?
Son olarak bir kaç kasa örneği atacağım hangisini tavsiye edersiniz? Ve ileride sıvı soğutma kullanmak istiyorum.

Hocam benim attığım sistemi alıyorsanız önerdiğim kasa gayet güzel, sıvı soğutmayı da anakartın yanında veriyorlar zaten. Başka sistem diziyorsanız belirtirseniz parçaları ona göre önerebilirim. Kasalar hakkında pek bir bilgim yok MB511 bence gayet yeterli olacaktır sisteminize. Viewsonic freesync destekliyor sıkıntı yok.

@hawkeyes
Sizin attığınızın aynısını yapıyorum. Yalnız bu attığınız PSU Ryzen 3700x' i destekler değil mi?
Bir yerde okumuştum; ''PSU'nun kablo pin sayları belirtilmemiş. Özellikle X470 çipsete sahip anakart alanlar için 8+4 pin CPU güç çıkışı gerekecek. Böyle bir anakart almak isteyenler ya da almış olanlar bu PSU'nun 2 adet 4+4 pinli güç çıkışı olup olmadığını önceden öğrenmeliler. Yoksa işlemcileri ekran kartı ile beraber çalıştığında ve hız aşırtma yaptıklarında 1 adet 4 pinli CPU güç çıkışı o kadar voltajı kaldırmayacaktır. Güç kaynağında 2 adet 4+4 pinli güç çıkışı artık eskisinden daha fazla lazım olacak. Özellikle 12 ve 16 çekirdekli Ryzen 3000 serisi yeni AMD işlemcilerde daha çok lazım olacak. Benden söylemesi.'' yazmış. Benim anakart X570.

Aerocool 750W KCAS Serisi 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı uyumsuzluk göremedim çalıştıracaktır, 1 adet 4+4 pine sahip PSU. Konuya bu kadar yazan arkadaşlar da bir sorun görmediğine göre sıkıntı çıkmayacaktır. OC yaptığınızda yetersiz kalabilir demiş attığınız yazıda ama ben zannetmiyorum. 8 pin bile yeterli gelecektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…