9000-10000 TL Sistem Toplama

Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Parçaları daha detaylı araştırırsanız daha ucuza da temin edebilirsiniz bu arada.
Bu kampanyayı araştırdım da sınırlı sayıda yazıyor.

@hawkeyes attığı sisteme bir kaç değişiklik yaparak alabilirsin. 8 GB RAM bilhassa az geleceğinden 16 GB RAM almaya çalışmalısın.
Hocam 2 tane ekledim zaten, 2 tane alacak o RAM’den. 500 küsür yazıyor fiyatta dikkat etmemişsiniz sanırım.
Bu kampanyayı araştırdım da sınırlı sayıda yazıyor.
Sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum, sitede belirtirlerdi bitseydi. 16 Ağustosa kadar süresi var diye biliyorum.

Toplam 9270 TL civarı tutuyor, depolama için SSD veya HDD tercihini size bırakıyorum bütçe var, sizin topladığınız sistemden çok daha iyi performansı olacaktır emin olabilirsiniz. Ekran kartının yeni soğutmalı modelleri yakında çıkacaktır onları da bekleyebilirsiniz. Anakart çok pahalı evet ama PCIe 4.0 ile 5700XT’de gerçekten çok daha iyi performans artışı oluyor diyebiliriz. Sıvı soğutma da verdikleri için gayet mantıklı bir seçim olacaktır.
PCI 4.0 ile PCI 3.0 arasında oyunlarda %1'lik fark var. Aynı zamanda 92 derece ile sucuklu yumurta yaparsınız.

3600X ile 3600 arasında sadece %2 fark var, 3600X yerine 3600 alın bence.
Kasayı MB511 yapabilirsiniz.
2060 Super'i şu an fiyatının çok üzerinde satıyorlar.

Bunlar daha ucuza ve 2060 Super'den daha iyi.

PSU'yu doğru seçmişsiniz, bütçe varsa değiştirmeyin, PSU çok önemli.
Toplam 9270 TL civarı tutuyor, depolama için SSD veya HDD tercihini size bırakıyorum bütçe var, sizin topladığınız sistemden çok daha iyi performansı olacaktır emin olabilirsiniz. Ekran kartının yeni soğutmalı modelleri yakında çıkacaktır onları da bekleyebilirsiniz. Anakart çok pahalı evet ama PCIe 4.0 ile 5700XT’de gerçekten çok daha iyi performans artışı oluyor diyebiliriz. Sıvı soğutma da verdikleri için gayet mantıklı bir seçim olacaktır.
Bu sisteme bence 2070 ekleyin, tamamdır

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı