9000-11000 TL R5 3600 ve RX 5700XT sistem toplama

Bütçe
max 12000 tl

JusTaUseR

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Şu an fiyat 7000-8000 aralığında (çevre birimleri dahil değil). Eksiği gediği varsa söylerseniz sevinirim. Bütçe konusunda bir sorunum yok şu anlık Maksimum 4000 TL daha yükseltebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an fiyat 7000-8000 aralığında (çevre birimleri dahil değil). Eksiği gediği varsa söylerseniz sevinirim. Bütçe konusunda bir sorunum yok şu anlık Maksimum 4000 TL daha yükseltebilirim.

PSU'yu 700w yap. 5700 XT Mechi Sapphire Nitro + olarak değiştirmeni öneririm. Gamepower Ogre yerine Logitech G213 Prodigy alabilirsin kulaklığı Steelseries Arctis 1 olarak değiştirmeni öneririm. Mouse koymamışsın sisteme mouse olarak da Razer Deathadder Elite ya da Steelseries Rival 110 öneririm.

PSU'yu 700W yap. 5700 XT Mech'i Sapphire Nitro + olarak değiştirmeni öneririm. Gamepower Ogre yerine Logitech G213 Prodigy alabilirsin kulaklığı SteelSeries Arctis 1 olarak değiştirmeni öneririm. Mouse koymamışsın sisteme mouse olarak da Razer DeathAdder Elite ya da SteelSeries Rival 110 öneririm.

Hocam bunu atalı çok oldu şimdi sistem bayağı değişti. Ve mouseum var o yüzden koymadım. Ama yine de teşekkürler. Klavye kulaklık tarzı konularda yardımınız dokundu.

Hocam bunu atalı çok oldu şimdi sistem bayağı değişti. Ve mouseum var o yüzden koymadım. Ama yine de teşekkürler. Klavye kulaklık tarzı konularda yardımınız dokundu.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Sistemi almadıysanız 5700 XT Meche sakın yönelmeyin derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı