ASUS klavye önerisi

• Konuyu başlatan kruzer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 149
@Mando9098 Dediğim gibi zevk meselesi. Kimine göre gereksizdir kimine göre değildir. Fiyatı ve kalitesi açısından Asus normal. Razer ve MSI kullanmadığım için bilmiyorum.

@Mando9098 Dediğim gibi zevk meselesi. Kimine göre gereksizdir kimine göre değildir. Fiyatı ve kalitesi açısından ASUS normal. Razer ve MSI kullanmadığım için bilmiyorum.

MSI bende kullanmadım ama Razer uzun ömürlü (yani en son öyleydi) Biz yine önerimizi yapıyoruz. Son karar konu sahibinin.

Asus ana akım markalarına göre daha iyi ürünler üretiyor. Steelseries zaten kulaklık dışı ürün yapmayı beceremiyor. Razer ve Logi’nin ürünlerinin %90ı kronik sorunlu ürünler. MSI için konuşmuyorum bile ürünlerinin hepsi rezalet. Her bütçede mutlaka ana akım markalarının ürünlerinden daha iyi ya da daha uyguna aynı ürün çıkıyor, karar KS’ye kalıyor. Biz önerimizi yapalım, gerisi önemli değil.

ASUS nispeten ana akım markalarına göre daha iyi ürünler üretiyor. SteelSeries zaten kulaklık dışı ürün yapmayı beceremiyor. Razer ve Logi'nin ürünlerinin %90ı kronik sorunlu ürünler. MSI için konuşmuyorum bile ürünlerinin hepsi rezalet. Her bütçede mutlaka ana akım markalarının ürünlerinden daha iyi ya da daha uyguna aynı ürün çıkıyor, karar KS'ye kalıyor. Biz önerimizi yapalım, gerisi önemli değil.

Doğru hocam. Her markanın uzman oldugu konu var. MSI maşallah hiçbir işte becerikli değil. Razer uzun ömürlülüğüyle bilinirdi ben kullandıgım dönemde. ASUS kullanmadım fikrim yok, ancak steelseriesde'de aynı fikirdeyim.

Asus ana akım markalarına göre daha iyi ürünler üretiyor. Steelseries zaten kulaklık dışı ürün yapmayı beceremiyor. Razer ve Logi’nin ürünlerinin %90ı kronik sorunlu ürünler. MSI için konuşmuyorum bile ürünlerinin hepsi rezalet. Her bütçede mutlaka ana akım markalarının ürünlerinden daha iyi ya da daha uyguna aynı ürün çıkıyor, karar KS’ye kalıyor. Biz önerimizi yapalım, gerisi önemli değil.
Doğru steelseries sadece kulaklıkları iyi mouse kullandım beş para etmezdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı