9000-9500 TL'ye Monitör Dahil Sistem Önerisi

Ben de 2700x ile b450 anakart koydum çoğu insan x470 koy dedi kararsız kaldım
Giriş seviyesi X470 yerine orta/üst seviye B450 bence daha tercih edilesi. Zaten anakartın performansa herhangi bir etkisi yok iken gidip bütçe ayırmanın mantığı yok, B450 chipseti gayet yeterli.

Intel tarafında H370/B360'da 2666Mhz RAM sınırı var, AMD tarafında öyle bir engel de yok. Intel tarafında H370/B360 hız aşırtmaya izin vermiyor, AMD tarafında B450 ile onu da yapabilirsiniz.

Giriş seviyesi X470 yerine orta/üst seviye B450 bence daha tercih edilesi. Zaten anakartın performansa herhangi bir etkisi yok iken gidip bütçe ayırmanın mantığı yok, B450 chipseti gayet yeterli.

Intel tarafında H370/B360'da 2666Mhz RAM sınırı var, AMD tarafında öyle bir engel de yok. Intel tarafında H370/B360 hız aşırtmaya izin vermiyor, AMD tarafında B450 ile onu da yapabilirsiniz.
Peki Asus tuf b450 plus gaming anakart nasıldır sizce

Peki Asus tuf b450 plus gaming anakart nasıldır sizce
Ne konuda nasıldır? Hiçbir yönden sizi kısıtlayacağını sanmıyorum bu anakartın. Yüksek seviye overclock ile ilgilenecekseniz şu görsele bir göz atın. Yine de ben gerek olduğunu düşünmüyorum, o anakart yeterli.

376245

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı