9000-9500TL arası laptop önerisi

Asus Tuf Dash ve Omen 15 hoşuma gitti, onları da araştıracağım. İ5 10400F, 32GB RAM, GTX 1650 Süper vb. parçalardan oluşan kasam vardı, laptop alacağım için sattım. O yüzden eskiyi aratmayacak bir şey istiyorum. Ağırlık 5-6KG gibi aşırı ağır olmadığı sürece 4KG'a kadar sıkıntı yok benim için.
AMD işlemcili laptoplar hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Biraz daha uygun fiyatlı oluyor gördüğüm kadarıyla onlar.
 
ASUS TUF dash ve Omen 15 hoşuma gitti, onları da araştıracağım. i5 10400F, 32 GB RAM, GTX 1650 Super vb. parçalardan oluşan kasam vardı, laptop alacağım için sattım. O yüzden eskiyi aratmayacak bir şey istiyorum. Ağırlık 5-6kg gibi aşırı ağır olmadığı sürece 4Kg'a kadar sıkıntı yok benim için.
AMD işlemcili laptoplar hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Biraz daha uygun fiyatlı oluyor gördüğüm kadarıyla onlar.

AMD işlemcilerle çok kötü bir geçmişim oldu ben olsam kesinlikle almam mesela Thinkpad'in R7 modeli daha ucuz olmasına rağmen gelecek ay i7'li versiyonu alacağım tabii ne oynayacağınıza bağlı RDR2 Witcher 3 gibi yüksek performans gerektiren oyunlar oynayacaksan Thinkpad güçsüz kalır ama CS:GO Fortnite LoL gibi oyunlarda Thinkpad seni üzmez 180 derece yatan ekran, incelik hafiflik şıklık beni cezbediyor ama karar sizin. Bu arada 4 kg nedir deme onu taşımaya başladıktan sonra 1 hafta içinde anlarsın.
 

Geri
Yukarı