9000₺ dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
9000

kosedekibalici

Hectopat
Herkese selam.
Dün daha düşük bütçeyle aynı soruyu sormuştum. Bugün bütçeyi yükselterek tekrar sormak istedim. Cihaz AutoCAD ve Netcad kullanımı içi alınacak fakat aynı zamanda oyunda oynanacak.

ASUS TUF (i5 10300H - 8 GB - 512SSD - GTX 1650 Ti - 17.3) 8000 TL

Acer Nitro (R5 4600H - 8 GB - 512SSD - GTX 1650 Ti - 15.6) 7850TL

Lenovo IP Gaming (R5 4600H - 8 GB - 256SSD+1TB HDD - GTX 1650 Ti - 15.6) 8300TL

Linkteki ürünler nasıldır? Şu an tercihim bunlardan yana. RAM'leri daha sonra kendim yükseltmeyi tercih ettim bunlar yeterli bu sebeple.

Veya 800-900 lira daha verip 10300H'lı GTX1660 Ti'lı cihaz alınır mı?

Sonuç olarak;
Lenovo'larda kronik bir sorun varmış sanırım, şarj yerinden cızırtı geliyormuş. Muhtemelen coil whine sesi. HP cihazlara yıllar önceki kronik sorunları sebebiyle soğuk bakıyorum. Monster cihazları kimse önermediği için bakmadım. Excalibur cihazlarla ilgili de tarafsız inceleme ve uzun kullanım tecrübesi göremedim. HP Pavilion Gaming, Lenovo IP Gaming ve ASUS TUF cihazlardan birini seçmeyi düşünüyorum şu an. Saydığım sebeplerden TUF şu an ağır basıyor.

Son düzenleme:
Hocam bende Hp var 5 yıldır elimde hiçbir sıkıntısını görmedim ben ama.

Eski den öyleymiş adı üstünde. Önemli olan günümüzde nasıl? Asusda kalite bakımından asla eskisi gibi kaliteli değil. Asus bana göre HP nin altında bir marka. Asus, Acer ve Monster aynı seviyede denebilir.

Eğer ekranın büyük olması performanstan daha önemliyse sizin için dediğiniz gibi yapılabilir. Neticede performansı da o ekrandan göreceksiniz.

Hocam bütçe artabilirse bu modelin donanımı çok daha iyi, 9999₺ ye görmüştüm fiyatı dalgalı takip ederseniz belki daha ucuzken alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…